fbpx

Energijska Terapija

Pot do Vaše Preobrazbe

Kanalizirana energijska terapija  je meni lastna oblika  (nima še imena) energijske transformacije in zdravljenja neravnovesij, ki se pojavljajo na telesnem, umskem, čustvenem in energijskem nivoju človeka. 

Je priporočljiva praksa za nadaljevanje vaše transformacije po pridobitvi jasnosti preko energijskega vpogleda, ki vam je razkril, kaj potrebujete v življenju razrešiti in pozdraviti.

Prednosti Energijske Terapije:

  • Uravnovešanje Energijskih Blokad ::: S subtilnimi zaznavami (sporočili, uvidi, občutki) lahko sprožim uravnovešanje in transformacijo vaših energijskih blokad, kar vam pomaga premagati omejitve.

  • Transformacija Negativnih Vzorcev ::: Terapija pomaga prepoznati in transformirati transgeneracijske vzorce, prepričanja, karme, uroke, strahove, navezanosti in anksioznosti, kar vodi v bolj izpolnjeno in harmonično življenje.
  • Globoko Celostno Zdravljenje ::: Po potrebi zdravljenje poteka tudi na nivoju celičnega spomina in DNK, kar omogoča globinsko preobrazbo in regeneracijo telesa.
  • Povečana Energijska Pretočnost ::: S terapijo se poveča vaša energijska pretočnost, kar prinaša občutek lahkotnosti, pomirjenosti in osvoboditve.
  • Uravnovešenje Svetlobnega Stebra (Axis Mundi) in Povezava ::: Energijska terapija temelji na tesnem sodelovanju z duhovnimi vodniki svetlobe in vas povezuje z univerzalno zavest in z energijo Zemlje. Cilj terapije je čim boljše uravnovešenje vašega energijskega ali svetlobnega stebra, ki je nujno potrebno za življenje.

Moje izkušnje

Znanje na tem področju sem pridobivala več kot 10 let,  preko različnih mentorjev v Sloveniji in v tujini, kakor tudi preko lastne prakse in spontanih iniciacij. Poglej certifikate.

Naročite se na energijsko terapijo in stopite korak naprej z notranjo preobrazbo, ki bo sijala tudi v svet zunaj vas!

Terapije potekajo v v živo v mojih prostorih ali preko spletne aplikacije.

Izkušnje-pot-barbara-nardoni
Shopping Cart