fbpx

Osebna Kanalizirana Meditacija

Vaša Pot do Energijske Podpore

Da bi bili vsak dan čim bolj energijsko podprti in pretočni, ponujam osebne kanalizirane meditacije, namenjene izključno vam. Te meditacije so izjemno podporne, še posebej, če želite nadaljevati svojo transformacijo in zdravljenje po prejemu sporočil svojih vodnikov preko kanaliziranega energijskega vpogleda ali energijske terapije.

Osebna kanalizirana meditacija je prilagojena posebej za vas, da vam nudi globoko energijsko podporo in opolnomočenje.
Prejmete jo v obliki posnetka, ki ga lahko poslušate kadarkoli iz udobja svojega doma.

Prednosti Osebne Kanalizirane Meditacije:

  • Individualna Podpora ::: Meditacije so prilagojene posebej za vas, kar omogoča globoko in osebno energijsko podporo.
  • Nadaljevanje Transformacije: Pomagajo vam nadaljevati proces transformacije in zdravljenja, kar ste ga začeli z energijskimi terapijami.
  • Ciljno Usmerjen Namen ::: Namen meditacije izberete glede na svoj osebni izziv. Tako se meditacija osredotoči na specifične potrebe in področja, kjer potrebujete največ podpore.
  • Vibracijska Podpora ::: Vaši osebni vodniki vam preko meditacije predajo vibracijsko podporo, ki vas napolni ter opolnomoči v situacijah, s katerimi se soočate.
  • Priročno Poslušanje ::: Osebno kanalizirano meditacijo prejmete v obliki posnetka, ki ga lahko shranite na telefon ali računalnik ter poslušate iz varnega objema svojega doma.

Vaš namen

Najpomembnejši je namen osebne meditacije, ki ga izberete glede na svoj osebni izziv. Vprašajte se, kje želite, da vas meditacija podpre. Vaši osebni vodniki vam predajo meditacijo, ki vas vibracijsko podpre, napolni ter opolnomoči v situaciji, s katero se spopadate.

 

Naročite si svojo osebno kanalizirano meditacijo in vsak dan ostajajte v visoki vibraciji in polnosti.

Meditacijo prejmete v obliki audio posnetka.

energijska-terapija-barbara-nardoni
Shopping Cart