fbpx

Energijski Vpogled

Energijski vpogled in njegove prednosti

  • Celostni energijski vpogled::: Poglobljena razlaga vašega fizičnega, umskega, čustvenega in duhovnega stanja. Poznan tudi kot energijska diagnostika, kanalizirano sporočilo, dušni ali akaški zapis.
  • Povezava z univerzalno zavestjo in energijo Zemlje::: Preko svetlobnega kanala prejmem uvide in sporočila iz vašega energijskega polja.
  • Močna in raznolika sporočila::: Sporočila so lahko boleča, vesela ali olajšujoča, vedno pa energijsko močna, zato morate biti trdno odločeni, da si vpogleda res želite.
  • Reševanje življenjskih izzivov::: Energijski vpogled odpira področja, ki jih je potrebno reševati za uravnoteženje in izboljšanje življenja.  V ta namen ponujam energijske terapije.
  • Svoboda pri odločanju::: Napotke lahko zavržete ali jim sledite; sami ste kreator svojega življenja.
  • Najvišje dobro::: Vsak vpogled je narejen v najvišje dobro vas in mene. Energija iz vpogleda je energija ljubezni, svetlobe in miru.
  • Več kot 10 let izkušenj::: Več kot 10 let izkušenj z lastno tehniko in v zadnjem času tudi metodo Energy Scan™ avtorja Daniela Hannemana. Poglej certifikate.
  • Dostopnost::: Vpogledi potekajo v živo preko spletne aplikacije ali na daljavo.
 

Naročite kanalizirano energijski vpogled in izboljšajte svoje življenje ter dosežite notranje ravnovesje.

Brezplačen energijski vpogled

Svoje znanje energijskih vpogledov in terapij, sem nadgradila z izobraževanjem pri Danielu Hanneman-u, ki je avtor tehnike Energy Scan™.

Z namenom, da pridobljeno znanje še bolj osvojim in ponotranjim, občasno izvajam brezplačne 15 minutne energijske vpoglede za vse, ki se v življenju počutite izgubljeno in ne veste zakaj.

Z vpisom na e-listo boste med prvimi izvedeli, ko bo brezplačna ponudba spet aktualna.

brezplacni-energijski-vpogled
dusni-kazipot-vpogled

Dušni Kažipot​

ali večer kanalizirano energijskih sporočil za vsakega udeleženca, je dogodek, ki ga prirejam enkrat na mesec.

Zberemo se v manjši skupini preko spletne aplikacije ( včasih tudi v živo) in skupaj ustvarimo čarobno vzdušje polno jasnosti in resnice.  

Druženje začnemo s krajšo kanalizirano meditacijo, da se energije vseh umirijo. Nato vsakemu udeležencu predam sporočila, ki ga čakajo v njegovem energijskem polju.

Prispevek za udeležno na dogodku je 18 €.

*Za vse tiste, ki bi radi doživeli energijsko kanaliziranje v živo v krogu sebi ljubih oseb, v vašem kraju, mi lahko pišete in z veseljem pridem k vam v goste.

Mnenja o kanalizirano energijskih vpogledih

mnenje-kanaliziran-energijski-vpogled

Mnenje – Tadeja

Draga Barbara, sem že večkrat začela tole sporočilo, pa saj ves, moj perfekcionizem me bremza na vsakem koraku. Ne vem sploh, kako naj ubesedim meni povsem novo izkušnjo na tvojem večeru kanaliziranja. Vsekakor je bila

Preberi več...
mnenje-kanaliziran-energijski-vpogled

Mnenje – Brina

  Za udeležbo na večeru kanaliziranih sporočil sem se odločila, ker sem se želela ponovno podružiti v visoko vibrajočih energijah. Prav tako sem želela spoznati vas, Barbara. Zanimal me je vaš način kanaliziranja. Predvsem pa

Preberi več...
mnenje-kanaliziran-energijski-vpogled

Mnenje – Karmen

Kanaliziran intuitivni vpogled mi veliko pomeni. V življenju sem resnično dala skozi že res ogromno. Zanj sem se odločila, ker sem nekako začutila, da potrebujem še neko smernico, ki mi bo dala zagon za naprej.

Preberi več...
Shopping Cart