O meni

Jaz sem

Barbara Nardoni Jewellery je osebna blagovna znamka nakita, ki jo ustvarjam jaz, Barbara Nardoni.

Moje kreacije nakita se spontano rojevajo, medtem ko v življenju osebno rastem, vzdržujem notranji mir in ravnovesje.

Izžarevajo moje notranje stanje, ki pa glede na to, da smo vsi del kolektivne zavesti, izžarevajo tudi tvoje notranje stanje in stanje ostalih ljudi.

Ustavi se za trenutek, poglej si nakit in začuti vibracijo.

Če začutiš kurjo polt, toploto, kakršenkoli drug občutek, potem je ta nakit pravi zate.

Vsak kos ima zgodbo in pogosto izhaja iz sanj, uvidov in meditacije. Oblikujem ga intuitivno, z ljubeznijo, pozornostjo ter iskrenim namenom za dobrobit vseh živih bitij na svetu. Ustvarjam preko svojevrstnega meditativnega procesa oblikovanja, ki je podprt z intuitivnimi vpogledi in transformacijskimi svetlobnimi praksami ter sledenjem univerzalnih vrednot kot so ljubezen, veselje, blaginja, mir in ravnovesje. S transformacijskimi svetlobnimi praksami ( t.i. zdravljenje z bioenergijo,) sem se seznanjala preko različnih mentorjev v Sloveniji in tujini, kakor tudi preko lastnega dela in spontanih iniciacij. Poglej certifikate.

V materialu, srebru ali katerikoli drugi kovini, rada pokažem kontrast, predvsem v teksturi. S tem izražam in uravnovešam dvojnosti, ki so ena od najpomembnejših spoznanj v življenju. Najraje ustvarjam v umetniški srebrni glini (Silver Art Clay) in drugih metalnih glinah. To so neverjetni materiali, s katerimi lahko brezmejno izražam kiparske veščine in kreativnost. Na tem področju imam dva certifikata. Uporabljam tudi tehniko izgubljenega voska in druge klasične zlatarske tehnike.

Moja izobrazba in profesionalno delo izhajata iz modnega oblikovanja, grafičnega in industrijskega oblikovanja ter oblikovanja interjerja, kar sem delala skoraj dvajset let. Ker pa obožujem simbole in njihov močan pomen, sem našla nakit kot popoln medij za izražanje le teh in sebe. Simbole videvam v naravi, ki je naša največja zdravilka. Inspirira me njena skrivnostna in popolna geometrija, ki nas obdaja na vsakem koraku. Za kose nakita izbiram rastline, predvsem tiste z zdravilnimi in magičnimi lastnostmi, npr. praprot, gozdna jagoda, žajbelj, oljka, in jih ovekovečim v nakitu. Zelo rada se poigravam z prostoročno pisavo, ki naredi nakit še bolj oseben in edinstven.

Če zaokrožim, je Barbara Nardoni Jewellery nakit poln globokih pomenov, simbolike in močnih navdihov.

Podpre vas, predvsem ženske, pri iskanju notranjega miru ter spoznavanju globin življenja.

Shopping Cart