Intuitivni nakit

Kaj pravzaprav je intuitivni nakit?

To je kos nakita, ki je namenjen in izdelan samo za določeno osebo, ki si želi podpore in opolnomočenja v trenutni življenjski situaciji.

V nakitu išče navdih in globlji pomen. Z njim se želi počutiti izbrano in skrivnostno.

Intuitivni nakit lahko imenujemo tudi energijski ali energetski nakit, dušni nakit, nakit s kanaliziranim sporočilom, nakit z energijo, duhovni nakit, ezoterični nakit, itd.

Zakaj je intuitivni nakit drugačen od ostalega?

Drugačen je zato, ker mi je dan dar vpogleda in oblikovanja. Svoje subtilno zaznavanje sem sposobna spremeniti v obliko.

Pred izdelavo nakita naredim intuitivni ali kanaliziran vpogled za življenjsko situacijo, ki jo posameznik preživlja. Pomembno je, da si tak kos nakita želi, da je njegov namen jasen in da dovoli, da zanj sprejmem sporočila iz univerzalne zavesti.

Med izdelavo nakita, ki je zelo podobno meditativnemu stanju, vnašam v izdelke esenco brezpogojne ljubezni in miru. Na koncu nakit prečistim in informiram z esencami vrednot iz vpogleda in esencami, ki jih posameznik potrebuje v trenutni življenski situaciji.

Verjamem, da s svojim delom ne spreminjam le sebe in posameznika, temveč se vpliv širi na raven kolektivne zavesti in omogoča mirnost, pretočnost in ravnovesje vsem.

Kaj je intuitivni vpogled?

Intuitivno svetovanje je ime, v katerega sem strnila dar, ki mi je dan in sem zanj neizmerno hvaležna. Je zmožnost vpogleda oziroma prejemanja informacij za sebe in za drugega človeka, iz univerzalne zavesti, preko lastnega svetlobnega kanala. Hkrati je zmožnost preobražanja energijskih blokad, prepričanj in bolečin. Ker si vsak človek te ‘nevidne’ darove razlaga po svoje, lahko povem tudi drugače. Imam dobro razvito intuicijo, sem jasnovedna, jasnovidna, jasnoslišna, jasnočutna, močno senzibilna in znam kanalizirati po lastni metodi.

Vpogled ali angleško ‘reading’ je razlaga trenutnega celostnega – fizičnega, umskega, čustvenega in duhovnega – stanja posameznika. Nekateri mu pravijo energijska diagnostika, dušni zapis, akaški zapisi, drugi kanalizirano sporočilo. Preberi naprej …

Želim naročiti ali izvedeti več o intuitivnem nakitu

Kaj pravijo tisti, ki nosijo nakit

Prstan-srebro-safir-intuitivni-nakit

Mnenje – Urška

Barbaro sem večkrat prosila, da mi naredi vpogled, kadar sem glede določene situacije potrebovala pomoč oz. odgovor. Z vpogledi mi je mnogokrat pomagala, da sem do problema pristopila na drugačen način in mi ga je bilo tako lažje rešiti. Ko

Preberi več...
Prstan-obsidian-larimar

Mnenje – Urša

Za intuitivni nakit sem se odločila, ker verjamem, da ta nakit, ki je narejen za točno določeno osebo in s točno določenimi energijami ter namenom, pomaga tej osebi premagovati, polepšati, jo usmerjati v posamezni življenjski situaciji. Kanaliziran vpogled mi je

Preberi več...
B Nardoni 0410

Mnenje – Suzana

Za nakit sva se odločila skupaj s partnerjem, ker mi ga je želel podariti za rojstni dan. Po prebranem na Barbarini spletni, sem si nakit zaželela, saj se mi je pristop izdelave zdel zelo zanimiv. S kanaliziranim vpogledom sem dobila

Preberi več...