fbpx

Intuitivni nakit

Kaj pravzaprav je intuitivni nakit?

To je kos nakita, ki je namenjen in izdelan samo za določeno osebo, ki si želi podpore in opolnomočenja v trenutni življenjski situaciji.

V nakitu išče navdih in globlji pomen. Z njim se želi počutiti izbrano in skrivnostno.

Intuitivni nakit lahko imenujemo tudi energijski ali energetski nakit, dušni nakit, nakit s kanaliziranim sporočilom, nakit z energijo, duhovni nakit, ezoterični nakit, itd.

Zakaj je intuitivni nakit drugačen od ostalega?

Drugačen je zato, ker mi je dan dar kanaliziranja in oblikovanja. Svoje subtilno zaznavanje sem sposobna spremeniti v obliko.

Pred izdelavo nakita naredim intuitivni ali kanaliziran vpogled za življenjsko situacijo, ki jo posameznik preživlja. Pomembno je, da si tak kos nakita želi, da je njegov namen jasen in da dovoli, da zanj sprejmem sporočila iz univerzalne zavesti.

Med izdelavo nakita, ki je zelo podobno meditativnemu stanju, vnašam v izdelke esenco brezpogojne ljubezni in miru. Na koncu nakit prečistim in informiram z esencami vrednot iz vpogleda in esencami, ki jih posameznik potrebuje v trenutni življenski situaciji.

Verjamem, da s svojim delom ne spreminjam le sebe in posameznika, temveč se vpliv širi na raven kolektivne zavesti in omogoča mirnost, pretočnost in ravnovesje vsem.

Kaj je kanaliziran vpogled?

Kanaliziran vpogled je zmožnost vpogleda oziroma prejemanja informacij za sebe in za drugega človeka, iz univerzalne zavesti, preko lastnega svetlobnega kanala. Hkrati je zmožnost preobražanja energijskih blokad, prepričanj in bolečin. Ker si vsak človek te ‘nevidne’ darove razlaga po svoje, lahko povem tudi drugače. Imam dobro razvito intuicijo, sem jasnovedna, jasnovidna, jasnoslišna, jasnočutna, močno senzibilna in znam kanalizirati po lastni metodi.

Vpogled ali angleško ‘reading’ je razlaga trenutnega celostnega – fizičnega, umskega, čustvenega in duhovnega – stanja posameznika. Nekateri mu pravijo energijska diagnostika, dušni zapis, akaški zapisi, drugi kanalizirano sporočilo. Preberi naprej …

Želim naročiti ali izvedeti več o intuitivnem nakitu

Kaj pravijo tisti, ki nosijo nakit

ogrlica-biser-rozevec-v-krogu

Mnenje – M.J.

Paketek sem odpirala kot majhen otrok novoletno darilo. :))  Čudovita je, hvala. Ima zelo močno energijo, ko jo primem z roko, se razlije toplota po meni in srčna čakra se razširi.  Močno jo čutim in me nekako pomirja in centrira. 

Preberi več...
Intuitivni-nakit-ogrlica-obsidian-smaragd

Mnenje – M.K.

Ogrlica je praktično postala del mene, v navado mi je prišlo tudi povezovanje s kristali in čuječa meditacija pred spanjem. Občutek imam, da manj ugodne misli hitreje spustim in se fokusiram na stvari, ki so dejansko pod mojim nadzorom. Vsakdanji

Preberi več...
Intuitivno-kanaliziran-obesek-peresi-biser

Mnenje – T.Z.

Še enkrat se vam zahvaljujem za obesek. Nosim ga od prvega dneva naprej in mi predstavlja magično vez med menoj in fantkom – večkrat ga malo pobožam in polupčkam. Obesek name deluje pomirjajoče, z njim se počutim prizemljeno in odkar ga nosim

Preberi več...
Shopping Cart