fbpx
Akcija!

Kanalizirana energijska terapija

120,00480,00

Kanalizirana energijska terapija je priporočljiva praksa za nadaljevanje vaše transformacije potem, ko ste preko energijskega vpogleda dobili jasnost, kaj potrebujete v življenju razrešiti in pozdraviti.

Energijska terapija temelji na celostni transformacijski svetlobni praksi (t.i. zdravljenju z življenjsko silo/ bio energijo/prano/chi,… ), v tesenem sodelovanju v z duhovnimi vodniki svetlobe in povezavo med univerzalno zavestjo ter energijo Zemlje.

Preko subtilnih zaznav (sporočil, uvidov, občutkov) lahko sprožim uravnovešanje in transformiranje vaših energijskih blokad, vzorce, prepričanj, karme, urokov, strahov, navezanosti, anksioznosti …

Cilj energijske terapije je čim boljše uravnovešenje vašega energijskega ali svetlobnega stebra (Axis Mundi), ki predstavlja vašo temeljno povezavo med Vesoljem in Zemljo in je nujno potrebna za življenje.

S tem se poveča vaša energijska pretočnost, občutite lahkotnost, pomirjenost in osvoboditev

Znanje na tem področju sem pridobivala preko različnih mentorjev v Sloveniji in tujini, kakor tudi preko lastnega dela in spontanih iniciacij. Poglej certifikate.

 

Terapija poteka v živo ali na daljavo preko spletne aplikacije in traja do 90 minut. V primeru, da je potreben dodaten čas, se ta obračuna naknadno ( +15 minut znaša 20€).

Pomembno je, da razmislite o namenu terapije, ki ga je potrebno podati na začetku.

V primeru, da čutite, da potrebujete več terapij, ki bi pripomogle k vaši preobrazbi in večji zavezanosti do tega, lahko izberete do pet terapij.

Pri nakupu paketa petih terapij, vam eno podarim.

Ko opravite nakup, se dogovorimo o terminu oz. terminih.

***

Opomba: Kanalizirana energijska terapija ni nadomestilo za strokovni zdravniški pregled, diagnozo ali zdravljenje.

Shopping Cart