fbpx

Objem v nakitu

Objem, ki ni popolnoma zaprt naj bo darilo tvoji ženi. Naj bo nakit, ki bo žarel v zlati barvi. Tvoj objem zdravi, vendar naj ne omejuje. Tvoj objem zdravi, ponuja varnost in ponuja prostor, ponuja svobodo in ponuja zavetje. To je tvoj objem.

To je bilo glavno sporočilo, ki sem ga prejela pri kanaliziranju za moškega, ki je želel svoji ženi podariti intuitivni nakit ob njuni obletnici poroke.

Objem-skica-kanaliziran-nakit

Objem je nekaj tako močnega in tako varnega. Objem je tisti stisk, ko je potrebno, da človeka zavarujemo, ko je potrebno, da človeka potolažimo. Objem je tisti odmik rok, ko je potrebno, da človeka spustimo, ker začutimo, da potrebuje svobodo, ker začutimo, da ga naš objem samo omejuje. Takrat se roke spustijo in se odprejo ter hkrati ljubeznivo prepustijo tisti poti, ki jo človek potrebuje.

Zlat-obesek-objem

Objem je neprecenljivo darilo, ki ga moški lahko podari ženski, ko ga le-ta potrebuje.

Ženske se vračamo v objem glede na cikličnost, ki jo mesečno preživljamo. Takrat smo polne tistega ‘žmohta’, sočnosti in plodnosti.

V skladu s ciklom potrebujemo tudi odmik in svobodo, da pogledamo vase.

Tako se objem zapira in je varen ter tako se objem odpira in spušča.

To je kroženje energije, ki jo potrebuje moški predati ženski.

Objem-zlat-obesek-diamant

Sporočilo, ki sem ga prejela potem, ko je moški obdaril svojo ženo, me je močno razveselilo in napolnilo z hvaležnostjo.

Mnenje-intuitivni-nakit-objem

Intuitivni nakit predstavlja obesek Objem (verižico je nosilka imela sama) in je narejen iz zlata 585 ter diamanta.

Diamant nosilki prinaša največjo pretočnost, najvišjo jasnost in čistost.  Več o metafizični vrednosti diamanta sem pisala v blog objavi.

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti.

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen njene življenjske situacije preko kanaliziranega vpogleda. Navdihuje jo k boljšemu življenju, pri transformaciji jo podpre in opolnomoči.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.

Shopping Cart