fbpx

Diamant in celestin

Diamant in njegova svetloba

Diamant je najbolj cenjen in najbolj zaželjen dragocen kamen na svetu.  Odlikuje ga izjemna trdota in krasna lomnost svetlobe.

V vsakem diamantu se skriva zgodba, ki prikazuje pot od njegovega izvora v Zemlji do nošenja v nakitu. 

Čeprav je diamantna svetloba najčistejša, so diamanti pogostokrat krvavi.

Proces energijskega čiščenja diamantov obsega transformiranje nizkih energij in zahvaljevanje vsem akterjem, ki so bili udeleženi pri pridobivanju, izdelavi in prodaji le-teh.

Le tako lahko diamant okoli sebe širi esencialno energijo, ki je majmočnejša, najasnejša in prodira zelo visoko ter globoko skozi kakršne koli zgoščine drugih energij.

Diamantna svetloba človeka ščiti maksimalno. Diamantna svetloba jasni maksimalno. Diamantna svetloba ne prepušča  drugih energij. Je tako močna in lasersko precizna, da prežge oz. transformira vse kar pride do nje. Vsako pikico, vsako manjšo nesnago, vsako manjšo energijsko nepravilnost. Povezuje nas z 4. in 5. dimenzijo univerzuma.

Oseba, ki na sebi nosi diamant, okoli sebe seva njegovo energijo v radiju 50 m.

Če ga uporabljamo pri kanaliziranju oziroma energijskem zdravljenju, prinaša ogromno informacij in hkrati temeljito ščiti pred vdori negativnih in raznoraznih neugodnih energij.

Diamant-metafizicno
Diamant
celestin-metafizicno
Celestin

Celestin in njegova mehkoba

Celestin je kristal višjega jaza. Potegne te na najvišji nivo zavedanja.

Tam ti preda informacije univerzalne knjižnice zavesti, akaških zapisov, vse po čemer vprašaš.

S svojo nežno modro barvo pomirja in deluje močno toplo ter mehko. Njegova svetloba te objame in zaziba v nežne energijske valove.

Vse kar želiš izvedeti, vse kar želiš razjasniti, vprašaj celestin. Vanj zašepetaj vprašanje in odgovor se ti bo pokazal sam. Lahko, da ga boš zaslišal ali pa uvidel. Popelje tako visoko, da čutiš le blaženo ščemenje in mehkobo valovanja. Celestin je resnični sogovornik o vprašanjih, ki te najbolj mučijo.

Je kamen duhovnega vodstva in najvišje duhovne bratovščine. Zato ravnaj z njim spoštljivo in zaupljivo. Vse kar ti celestin preda, je v najvišji frekvenci ljubezni, miru in spoštovanja.

Zelo dobro ga imeti na nočni omarici, da te med spanjem varno vodi skozi sanje in te povezuje le s tistim delom, ki ne privablja nizkih energij. Dejansko te ščiti in omogoča jasna sporočila ter jasne povezave s svojim višjim jazom.

Celestin objema tvoje energijsko polje, ga omehča in močno pomiri.

Diamant in celestin sem uporabila v prstanu, ki je intuitivni nakit. Izdelan je za stranko, ki je medij za duhovna sporočila in si je želela podpore v njenem življenjskem poslanstvu – kanaliziranju. Kombinacija teh dveh kamnov omogoča zelo močan in natančen prenos informacij iz knjižnice univerzalne zavesti. Uporaba je priporočljiva le ritualno, torej pri samem kanaliziranju in mediriranju.  Oglej si prstan.

Shopping Cart