fbpx

Diamantna zvezda vodnica

Pred leti sem k njej na zdravljenje vozila sina, ki je imel močno alergijsko astmo.

Je izredno dobra naravna terapevtka. Njene močne energijske terapije temeljijo na celostni obravnavi, z glavnim poudarkom na prehrani. Izdeluje lastna zeliščna olja in mazila, s katerimi uspešno uravnoveša prebavo. Vzroke bolezni išče tudi v vzorcih, prepričanjih, urokih, krvni liniji, itd…

Sin je bil po dveh letih obiskov (enkrat na mesec) popolnoma zdrav, zato mu ni bilo več potrebno hodit na kontrolo v pulmološko ambulanto Pediatrične klinike. To se ne zgodi pogostokrat.

Pred koncem prejšnjega leta sva se ponovno srečali.

Prstan-zvezda-diamant

Poslala mi je sporočilo, da bi imela prstan, ki ga je videla v moji FB objavi. Da sicer ne brska po FB-ju, tokrat pa jo je vodil notranji glas.

Občudovala je prstan in notranji glas jo je vprašal:

“Bi ga imela?”

“Ja, bi!”, je odgovorila.

Glas je odgovoril: “Naroči ga!”

Oblikovanje in izdelavo prstana mi je popolnoma prepustila. Zaupala je mojemu kanaliziranemu vpogledu in mojim vodnikom. Nekaj malega sva se posvetovali le o izvoru diamanta.

Zelo zanimivo dejstvo, ki me je močno razveselilo je, da sem nevede dala prstan v ulivanje točno na dan zimskega solsticija.

Hvaležna sem, da sem se začela zavedati, kako pomembno se je prepustiti boženskemu toku izdelave in nikakor usmerjati procesa na silo.

Prstan-zvezda-vodnica-diamant

Prstan je intuitivni nakit in jo podpira na področju zaščite pred vdori tujih energij, ki ji škodujejo in jo izsesavajo.

Esenca osem-krake zvezde jo kot vodnica usmerja in povezuje z izvorno esenco, dušnim kraljestvom in najvišjimi duhovnimi vodniki. Podpira in spodbuja jo pri sprejemanju njihovega vodstva.

Esenca diamanta s svojo diamantno svetlobo okoli nje ustvarja kristalno mrežo zaščite. Tuje energije transformira s preciznostjo laserskega žarka in jim ne dopušča vstopa v njeno energijsko polje. Diamantna svetloba jo obliva z najvišjo obliko energije in ji prinaša maksimalno jasnost.

Več o dobrodejnih lastnostih diamanta si lahko preberete v objavi Diamant in celestin.

Prstan-diamant-zvezda

Prstan je oblikovan v 3D programu in preko 3D printa in tehnike izgubljenega voska ulit v srebra 925.

Vgrajen ima naravni diamant, ki je 0.23 karaten, barve H in čistine VS-VSS.

3D-risba-prstan-zvezda
Izdelava-prstan-zvezda-diamant

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti.

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen njene življenjske situacije preko kanaliziranega vpogleda. Navdihuje jo k boljšemu življenju, pri transformaciji jo podpre in opolnomoči.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.

Shopping Cart