fbpx

Neskončnost s kristali

Pred časom sem že pisala o simbolu neskončnosti, zato vas najprej usmerjam tja – blog zapis Neskončnost na dlani. Sedaj sem se odločila, da simbolu neskončnosti dodam še kristale, ki njegovo pretočno energijo podkrepijo še na določenih področjih življenja. Izbrala sem lapis lazuli, amazonit in kameno strelo.

B Nardoni 1004
B Nardoni 1004
B Nardoni 0991
B Nardoni 0991

Kristal LAPIS LAZULI – obilje, uspeh, manifestacija

Lapis lazuli je kristal obilja, uspeha in manifestacije. Prinaša nam vse kar si zaželimo, vendar na potenco. Zato previdno z izražanjem želja in misli. Prinese lahko tudi tisto kar ni dobro. Daje možnost izbire in lastne odločitve. Lapis lazuli je dobro nositi na levi roki, ker je to roka sprejemanja. Dobro je poznati lasten potencial in prositi za povečanje na tem področju.

Povezan je z boginjama Lakšmi in Abundancijo.

B Nardoni 1005
B Nardoni 1005
B Nardoni 0995
B Nardoni 0995

Kristal AMAZONIT – zdravje, jasnost, ravnovesje

Amazonit je kristal vseobsežnega zdravljenja. Zdravi dušo in telo. Iz telesa spodbuja izločanje toksinov in zdravi celično strukturo. Vibracija amazonita prežarči vse bakterije, viruse in ostale bolezni. Če zbolimo, zato ker potrebujemo lekcijo, ne bo deloval. Ko je bolečinsko stanje na višku, je potrebno amazonit polagati na obolela mesta. S tem se bolečina umiri, vročina pa zniža. Zelo primeren je za popotnike in otroke. Otrokom omogoča jasno prihodnost brez vpliva in prepričanj staršev.

Povezan je z nadangelom Rafaelom in Zeleno Taro.

B Nardoni 1006 3
B Nardoni 1006 3
B Nardoni 1001
B Nardoni 1001

Kristal KAMENA STRELA – notranja moč, povezava, zaščita

Kamena strela je kristal, ki odpira našo notranjo moč, jo krepi in ščiti. Najprej prečisti fizični, mentalni, čustveni in energijski del našega telesa ter ga postavi v energijski center. To omogoča, da se lahko povezujemo z višjimi nivoji zavesti. Tako nam je dano prepoznati naše top izbire. Prečisti vse kar nas meče iz ravnovesja – strahove, vzorce, prepričanja in kar ni v naše najvišje dobro. Zaščit nas pred energijskimi napadi in duhovnimi zlorabami.

Povezan je z nadangelom Mihaelom.

zapestnica neskončnost na roki

Zapestnica je izdelana iz srebra 800, posameznega kristala, jeklene bunkice za zapenjanje in povoščene poliestrske vrvice. Na voljo je veliko barvnih odtenkov vrvice.

cord colors edited

Zapenjanje je enostavno. Vrvica je speljana skozi gumirano bunkico, ki zagotavlja, da se ne razrahlja ali odpne. Preostanek vrvice, ki visi, lahko skrajšate toliko, da se zapestnica razširi čez najširši del dlani.

B Nardoni 1017
B Nardoni 1017
B Nardoni 1018
B Nardoni 1018

Vsaka zapestnica je estetsko pakirana in ima dodan opis simbola neskončnosti in kristala, ki ga nosi.

Cena 26 € je praznična, vsebuje poštnino in v sebi nosi kodo neskončnosti.

Ponudba velja do 31.12. 2020.

Izberi kristal in barvo vrvice ter naroči zapestnico. Klik na gumb spodaj 🙂

Shopping Cart