fbpx

Neskončnost na dlani

Dragi moji, tokrat vam predstavljam nekaj za kar bi zlatarji in drugi oblikovalci nakita rekli, da ni nobena ‘kunšt’. In res ni. Je preprost, velikokrat viden, vendar energijsko močan. Je simbol neskončnosti na zapestnici in izžareva močno potrebo po pretočnosti.


Neskončnost opeva čas, ki ga ni. Je neskončen. Če pomisliš na neskončnost, ne najdeš ničesar, kajti je neskončna in ni zataknjena v času. Neskončnost se pretaka iz ene oblike v drugo, fluidno se spreminja in ne zatika. Je tekoča energija. Kroži v obliki osmice do neskončnosti.
Simbol neskončnosti je dobro risati, ko v vašem odnosu z neko določeno osebo nastane zaplet. Svoje ime napišete v en krog, ime druge osebe v drug krog in rišete osmico okoli obeh. Pomembno je, da se tu ne ustavite in zataknete. Tako ima odnos možnost, da se spremeni v pretočnega in nekonfliktnega.
Dovolite si čutiti neskončnost. Postavite se v sredino obeh krogov in si predstavljajte, da z rokami rišete ∞ okoli sebe. Skozi vas se bo spustil slap življenjske energije. Prepustite se mu. Lahko tudi zaplešete in z boki sledite poti osmice.
Ko vidite 888 ali samo 8, je to znak, da potrebujete pretočnost, da je nekje v telesu blokada. Takrat zavestno usmerite misli v razjasnitev in transformacijo tega, kar vas omejuje, tudi če ne veste kaj to je. Ni se potrebno spraševati, le dopustite pretočnost.

B Nardoni 9595

Zapestnica s simbolom ∞ je pomemben talisman, ki vam nudi oporo pri prevodnosti in pretočnosti življenjske energije. Nevede vam omogoča, da življenje bolj teče, da sprejemate situacije bolj odprto in da si ne postavljate zidov ali ovir ter da vidite in delujete lahkotno. Seveda v lastni integriteti, vendar z jasnostjo, prijaznostjo in ljubeznijo.

B Nardoni 9538

Zapestnica ∞ je kot tattoo, ki vam ponuja oporo in pomoč, vendar jo lahko snamete dol, ko si to zaželite. Je izjemno lahkotna, nemoteča in jo med nošenjem skoraj ni čutiti.

Je nevidni spremljevalec v vaših poletnih dogodivščinah. Preprosta fluidnost za vaše igrivo in tekoče življenje.

Podarite sebi ali ljubljeni osebi neskončno poletje! Izbirate lahko med tremi variantami!

B Nardoni 9530

Klik na fotografije vas popelje do spletne trgovine, kjer je možen nakup. Je enostaven kar pomeni, da nakup lahko opravite kot gost ali pa se registrirate. Če vam spletno nakupovanje predstavlja problem, mi preprosto pišite ali pa me pokličite, da se dogovorimo drugače.



Spodaj se vpišite na e-novičke in ostanite up-to-dete z dogajanjem v moji skupnosti. Dobrodošli!


Shopping Cart