fbpx
, ,

Zapestnica s simbolom neskončnosti in kristalom mesečev kamen

28,0032,00

Dobavljivo v 2 do 10 delovnih dneh.

Zapestnica s SIMBOLOM NESKONČNOSTI (∞) je pomemben talisman, ki vam nudi oporo pri prevodnosti in pretočnosti življenjske energije.
Nevede vam omogoča, da življenje bolj teče, da sprejemate situacije bolj odprto in da si ne postavljate ovir ali zidov. Pomaga vam do jasnosti in lahkotnosti.
Zapestnica Neskončnost je kot tattoo, ki vam ponuja oporo in pomoč, vendar jo lahko snamete dol, ko si to zaželite. Je izjemno lahkotna, nemoteča in jo med nošenjem skoraj ni čutiti.
Preprosta fluidnost za vaše igrivo in tekoče življenje polno obilja.

***

Kristal MESEČEV KAMEN – nežnost, ravnovesje, zaščita
Mesečev kamen je kristal poln meglice luninega sija. Je kamen, ki s svojo nežnostjo poboža, te v noči in ti daje varen pristan. Je kamen nežne energije, ki nudi milino in hkrati zaščito. Mesečev kamen je primeren za ženske, ko imajo mesečno perilo. Takrat nas ščiti, ker smo močno ranljive in odprte pred zunanjimi vplivi. Zelo primeren je tudi za uravnavanje celotnega menstrualnega ciklusa.

Majhne otroke podpre pri izraščanju zobkov, zato ga je dobro namestiti ob posteljico ali pod blazino, kjer otrok spi. Uravnava tudi strjevanje krvi. Prvatako uravnava našo življenjsko energijo, kajti ciklično se navezuje na energijo Lune.
Povezan je z nadangelom Gabrielom

***

Zapestnica ima enostavno zapenjanje in je prilagodljiva glede na velikost.

Izbirate lahko med različnimi barvami vrvic in dvema debelinama paščkov – vrvico in pletenim paščkom.

Kot opombo/sporočilo pri nakupu dopišite obseg zapestja (tesno mero).

Material

Poliester, Srebro (industrijsko)

Velikost simbola

20 x 7 mm

Morda vam bo prav tako všeč…

Shopping Cart