fbpx
, ,

Zapestnica s simbolom neskončnosti in kristalom lapis lazuli

28,0032,00

Dobavljivo v 2 do 10 delovnih dneh.

Zapestnica s SIMBOLOM NESKONČNOSTI (∞) je pomemben talisman, ki vam nudi oporo pri prevodnosti in pretočnosti življenjske energije.
Nevede vam omogoča, da življenje bolj teče, da sprejemate situacije bolj odprto in da si ne postavljate ovir ali zidov. Pomaga vam do jasnosti in lahkotnosti.
Zapestnica Neskončnost je kot tattoo, ki vam ponuja oporo in pomoč, vendar jo lahko snamete dol, ko si to zaželite. Je izjemno lahkotna, nemoteča in jo med nošenjem skoraj ni čutiti.
Preprosta fluidnost za vaše igrivo in tekoče življenje polno obilja.
Zapestnica ima enostavno zapenjanje in je prilagodljiva glede na velikost. Izbirate lahko med različnimi barvami vrvic in dvema debelinama paščkov – vrvico in pletenim paščkom.

Kristal LAPIS LAZULI – obilje, uspeh, manifestacija
Lapis lazuli je kristal obilja, uspeha in manifestacije. Prinaša nam vse kar si zaželimo, vendar na potenco. Zato previdno z izražanjem želja in misli. Prinese lahko tudi tisto kar ni dobro. Daje možnost izbire in lastne odločitve. Lapis lazuli je dobro nositi na levi roki, ker je to roka sprejemanja. Dobro je poznati lasten potencial in prositi za povečanje na tem področju.
Povezan je z boginjama Lakšmi in Abundancijo.

Material

Poliester, Srebro (industrijsko)

Velikost simbola

20 x 7 mm

Morda vam bo prav tako všeč…

Shopping Cart