fbpx
, ,

Ogrlica z listom oljke in kristalom amazonit

130,00

Dobavljivo v 2 do 10 delovnih dneh.

Ni na zalogi

Ogrlico iz srebra krasi srebrni oljčni list in kristali amazonita.
V mnogih kulturah in religijah ima oljka posebno mesto. Ker uspeva v vseh pogojih in je zimzeleno drevo, oljko imenujejo tudi ‘večno drevo’.
Tradicionalno je oljka simbol miru, prijateljstva in diplomacije.
Oljka simbolizira tudi trdnost in vzdržljivost, kajti lahko uspeva v habitatu, ki je dokaj siromašen, klima pa je suha.
Če se v meditaciji povežemo s simboliko oljke, lahko izkušnjo apliciramo na lastne življenjske izkušnje. Oljka nas uči, je da v življenju zavestno delujemo v duhu miru, prijateljstva in diplomacije.
Uči nas tudi, da smo močni. Psihična in čustvena moč nam lahko pomagata skozi najhujša obdobja življenja, zato je prioriteta negovanje teh moči v času ko smo dobro.
Je zdravilno zelišče, zato ekstrakt oljčnih listov in plodov blaži visok krvni pritisk, pomaga pri hujšanju in izboljšuje nivo holesterola v krvi.

Amazonit je kristal vseobsežnega zdravljenja. Zdravi dušo in telo. Iz telesa spodbuja izločanje toksinov in zdravi celično strukturo. Vibracija amazonita prežari vse bakterije, viruse in ostale bolezni. Je zdravilni kamen, ki ga krasi širok barvni spekter odtenkov, ki segajo od svetlo zelene, svetlo turkizne do oker in rjave.
Povezan je z srčno in grleno čakro, zodiak znakom device, planetom Uran, elementom zemlje in vode.
Prinaša pomirjujočo energijo, predvsem v času stresa.
Amazonit navdihuje optimizem upanje in igrivost. Osvetljuje energijo vašega notranjega otroka in vašo avtentičnost.
Ogrlica je ena zmed najbolj pomirjujočih kosov nakita v zbirki Barbara Nardoni Jewellery. Pravzaprav je talismani moči, miru in zmanjševanja stresa. Odseva globok in pomensko poln oblikovalski pristop Barbare Nardoni.
Še več si lahko preberete v blog zapisu.

Material

Kristal amazonit, Srebro 925

Dolžina ogrlice

55 cm

Velikost obeska

85 x 12 mm

Shopping Cart