fbpx
,

Dolga verižica Modrost Lune – vse faze

350,00

Dobavljivo v 10 do 14 delovnih dneh.

Dolga verižica Modrost Lune kanaliziran ritualni nakit, ki je prepojen z energijo in magično močjo Lune. Opominja in podpira te, da ozavestiš njen ciklusu, njeno modrost.

Verižico Modrost Lune krasijo štirje obeski, ki predstavljajo določeno Lunino fazo.

Prazna Luna ali Mlaj pomeni fazo mirovanja. To je čas, ko je ženska globoko v sebiin je namenjen samo zanjo. Takrat ne dopušča, da karkoli drugega stopi v njeno življenje.

Prvi krajec ali Mlada Luna je faza rojevanja idej. Takrat zaseješ seme, ki ga boš zalivala do Polne Lune. Semena so tvoje namere, želje, situacije…

Polna Luna ali Ščip je faza razcveta, ko smo na višku energije. Takrat pregledaš in poskrbiš za svoj vrt. Pregledaš  in zaliješ vsako sadiko, pregledaš in pobožaš vsak cvet.

Zadnji krajec ali Stara Luna je faza pobiranja plodov in refleksije.

! ! ! Verižica je izdelana tako, da ponuja možnost preproste menjave obeska, ki ustreza določeni fazi lune. Ob nakupu prejmeš vse štiri obeske. ! ! !

Vsak obesek je informiran in posvečen s svetlobnim zapisom Lunine faze, ki jo predstavlja.

Pomaga ti držati energijo, sprejema tvoje namere in želje ter jih usmerja k uresničitvi.

Dolgo verižico Modrost Lune dopolnjujejo rituali, ki so mi jih preko kanaliziranih sporočil predali moji vodniki svetlobe in boginja Inana.

Mitološko boginja Inana spada v čas Sumerske civilizacije. Je gospodarica neba, boginja ljubezni, plodnosti, modrosti in tudi vojne. 
V ritualih nas popelje skozi proces negovanja našega notranjega vrta, kjer sadimo semena, jih zalivamo in se veselimo plodov. 
Vse skupaj je močno povezano z ciklom Lune, ki vpliva na moč vode in rodovitnost zemlje.

Posnetke ritualov prejmeš ob nakupu ogrlice kot DARILO.

Obeske krasi prekrasen temno patiniran izgled neba, ki poudari sij zvezd in Lune. Osemkrake zvezde simbolično predstavljajo Inano, vladarico neba.

Ogrlica je izdelana iz srebra 925.

Obeski imajo premer 30 mm.

Dolžina verižice je 50 – 60 cm.

Material

Srebro 925 – delno oksidirano

Velikost okroglega obeska

premer 30 mm

Dolžina verižice

50-60 cm

Shopping Cart