fbpx

Nakit za žensko v poslovnem svetu

Družina, v kateri odrastemo, nas zaznamuje za celo življenje. Ne glede na to, kakšne vzgoje smo bile deležne, nam ta pusti določene vzorce in prepričanja.

Vsaka izmed nas nosi v svoji notranjosti zakopanih veliko zamer in jeze do svojih staršev. Če morda nikoli nismo bile dovolj dobre za svoje starše in so le redko upoštevali naše želje, smo razvile ‘pridnost’, ki se je izražala v delavnosti, perfekcionizmu in razdajanju za druge. Te vzorce smo zavedno ali nezavedno prenesle v svoje sedanje poslovno in družinsko življenje. Če nas je oče vzgajal na strog način,  smo s svojo pridnostjo skušale pridobiti njegovo naklonjenost.

Ogrlica-safirji-karneol-zlato-zenska-esenca

Ko odrastemo, nas življenjska pot, ne da bi hotele, zanese v poslovni svet, ki je v večji meri moški, včasih zgolj zato, da se spopademo s svojimi otroškimi travmami. Mnoge ženske kljubujejo moškemu načinu dela in se trudijo tekmovati njimi, jih premagovati in biti kot oni – ostre, grobe in hladne. Vendar se nam ni potrebno postavljati v moško energijo.

V sebi nosimo največji zaklad narave – svojo žensko esencialno in prvobitno energijo. Ko ženska stopi v pisarno, sodno dvorano ali med ljudi, s svojo karizmo prinese svežino in esenco ženske narave, ki jo ljudje takoj začutijo. Na žalost nas nihče ni naučil tega, matere nam niso predale skrivnosti najpomembnejšega ženskega organa – maternice.

Prstan-intuitivni-safirji-karniol-zlato

Da, poglabljanje in delo s svojo žensko energijo je pomembno na dnevni ravni, s postavljanjem v svojo maternico in čutenjem njene energije.
Potrebno je prenesti energijo iz možganov, preko srca, v prostor maternice, ki ima svojo inteligenco. To delo je še posebej pomembno v poklicih, kjer smo ženske v manjšini. V tej postavljenosti se zmanjša vpliv našega uma in k nam začnejo prihajati drugačni izzivi, drugačne stranke – take, ki ne potrebujejo moške energije za reševanje izzivov, ampak čisto žensko esenco.

Prstan-dva-v-enem-intuitivni-nakit

Če se poglobimo v celični spomin maternice, je vse, kar je tam shranjeno in nam ne služi več, dobro transformirati s pomočjo oranžne in modre svetlobne energije. Oranžna predstavlja kreacijo, kreativno reševanje izzivov, na primer poslovnih primerov, medtem ko modra predstavlja vodstveno naravo, ki žensko podpira pri postavljanju meja in vodenju same sebe.

Modro svetlobo potegnemo iz področje možganov v maternico, kjer se bo prepletala z oranžno. S tem delovanjem sprožamo v telesu drugačne kemične procese, ki bodo nakazovali drugačno delovanje … več ljubezni do sebe, posledično več časa zase in družino, več kreacije in vodstvene energije, ki temelji na ženski naravi, ter posledično več pretoka in ravnovesja.

Prstan-maternica-intuitivni-nakit

Intuitivni nakit pripoveduje napisano zgodbo in verjamem, da se marsikatera ženska najde v njej. Iskanje ravnovesja in postavljanje mej na poslovni poti, da ne škodujemo sebi in družini, je nujno.

Romboidna oblika, ki se pojavlja v prstanu, obesku in uhanih, nakazuje usmerjenost navzgor v Vesolje in navzdol v Zemljo, ali navzgor v moško energijo, ki penetrira, ter navzdol v žensko energijo, ki je kot posoda. Ostrino omehča nešteto manjših okroglih safirjev in večji oranžni karneoli. Belo zlato omili močno aktivno energijo rumenega zlata in deluje podporno ter bolj umirjeno.

Uhani-zlato-safir-karneol-intuitivni
Uhani-ogrlica-ženska-esenca-maternica-intuitivni-nakit

Draga ženska, intuitivni nakit je najlepše darilo, ki si ga lahko poklonimo. Z njim stopimo še en korak bližje k sebi, korak k svoji ženski esenci.

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti.

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen njene življenjske situacije preko kanaliziranega vpogleda. Navdihuje jo k boljšemu življenju, pri transformaciji jo podpre in opolnomoči.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.

Shopping Cart