fbpx

Mnenje – Brina

 

Za udeležbo na večeru kanaliziranih sporočil sem se odločila, ker sem se želela ponovno podružiti v visoko vibrajočih energijah. Prav tako sem želela spoznati vas, Barbara. Zanimal me je vaš način kanaliziranja. Predvsem pa sem želela ponovno slišati, kar mi želijo povedati vodniki. Več kot leto dni ne kanaliziram in sem želela slišati kar mi želijo povedati. Prav čutim jih ob sebi.

Po kanaliziranju sem se počutila sproščeno, pomirjeno, v ljubezni. Sporočila so me aktivirala, da se ponovno začnem povezovati. Predali ste mi sporočila točno takšna kot sem sama v sebi čutila. Hvaležna sem za jasnost, modrosti, kako se lahko še bolj podprem.

Barbara, vesela in hvaležna sem, da sem imela priložnost vas spoznati. Način kako sem vas videla kanalizirati me je navdušil. Predvsem kako lahkotno lahko preklapljate in kanalizirate več dušicam. Sporočila so bila zelo natančna. Točno tisto, kar smo morale slišati. Prav tako me je navdušilo, kako ste prejemali sporočila preko jasnovednosti, jasnovidnosti in jasnočutnosti. Želim vam vse lepo, da živite in izražate sebe v tej čudoviti ljubezni še naprej. Objem.

Brina S.

 

Z

Shopping Cart