fbpx

Obesek s cvetom in rubinom

Ugotovila je, da ji ni več všeč, da je sama in da si želi spoznati ljubezenskega partnerja, s katerim bi hodila naprej po poti življenja.

Temu je sledila želja po podpori in opolnomočenju z intuitivnim nakitom na področju ljubezni in partnerskih odnosov.

Ko sem se poglobila v kanaliziran vpogled, ki ga naredim na začetku celotnega procesa izdelave intuitivnega nakita, sem zagledala prekrasen rdeč cvet. Glede na to, da grm s takimi cvetovi raste na našem vrtu, sem ga takoj prepoznala.

Japonska-kutina

Za japonsko kutino je značilnih 5 rdečih cvetnih listov in trnje na lesenih vejicah.

Metafizična lastnost esence japonske kutine je, da predstavlja božansko žensko in moško energijo. Z uravnovešanjem obeh energij, prinaša mehkobo in ljubezen (cvet), hkrati pa tudi moč, trdnost ter zaščito (les in trnje).

Energijsko podpre tiste, ki so zaradi preteklih neuspelih in bolečih ljubezenskih izkušenj, okoli sebe zgradili oklep, da ne bi bili ponovno prizadeti. Pomaga, da ljubeče postavijo meje, povezane s partnerskimi odnosi.

Ogrlica-cvet-japonska-kutina-rubin-intuitivni-nakit
Intuitivno-kanaliziran-nakit-cvet-rubin

Cvet predstavlja srčno zvezdo ali vodnico. Prepojen je z magično energijo, ki transformira vse nezavedne vzorce celičnega spomina, ki nosilko omejujejo pri uresničevanju srčne želje po srečanju ljubezenskega partnerja.

Esenca rubina odpira energijo srca, navdihuje za življenjske užitke, prebuja žensko energijo ter prinaša upanje in zaščito. Srčni predel povezuje s prvo čakro. Skozi njo prizemljuje ter transformira vsa omejujoča prepričanja srčnega polja, namesto njih pa prinaša energijo ljubezni.

Kanalizirana-ogrlica-cvet-rubin

Ko je nosilka v dvomu in stiski, se preko meditativnega rituala poglobi v svoje srce. Svoje strahove preda cvetu, ki jih transformira, ona pa ostane v opazovanju, dokler ne začuti pomiritve.

Ogrlica je izdelana iz srebra 925 in neobdelanega kristala rubin.

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti.

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen njene življenjske situacije preko kanaliziranega vpogleda. Navdihuje jo k boljšemu življenju, pri transformaciji jo podpre in opolnomoči.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.

Shopping Cart