fbpx

Obesek Odločitev

Na vprašanje, katero področje v življenju vam trenutno povzroča največ težav oziroma v čem želite, da vas nakit podpre in opolnomoči, je oseba, ki je naročila intuitivni nakit, odgovorila:

Težko rečem, da mi katero področje v življenju povzroča resnične težave… Intuitivni nakit si želim kot podporo pri odločanju, predvsem pri poslovnih odločitvah in ko se moram postaviti zase."

Kamena-strela-granat-za-poslovne-odlocitve

Kanaliziran pogled je prinesel jasnost in popolno podporo z dvema kristaloma – kameno strelo in granatom.

Kristal granat je močno povezan z energijo Zemlje. Tistemu, ki ga nosi, se poveča pretok življenjske energije ter ustvarjalnosti.
Granat je navzgor povezan s srčnim področjem navzven pa z energijo Zemlje. Hkrati je ljubitelj sončne energije, zato spodbuja aktivnost in udejanjanje. Njegovi odtenki rdeče in oranžne barve prizemljujejo vaše ideje in načrte. Spodbuja močno kreativnost, usmerjenost in odločnost v poslovnih izzivih. V kombinaciji s kameno strelo poudarja povezanost z duhovnim svetom, iz katerega sidra sporočila.

Kristal kamena strela
prinaša postavljenost v lasten svetlobni steber, odprtost za intuitivna sporočila ter hkrati zaščito.

 

Intuitivno-kanaliziran-nakit-kamena-strela-granat

Upoštevala sem priporočilo duhovnega vodstva ter uporabila kamena strelo v obliki špice ali stebra in jo postavila nad okrogel granat.

Intuitivni nakit v obliki obeska predstavlja močno povezavo navzgor s kameno strelo in navzdol z granatom. To je popolna energijska podpora za strankino delovanje na poslovnem področju, predvsem na področju odločanja o njenih naslednjih korakih.

Tole pa je sporočilo, ki mi ga je zaupala stranka, ko že več mesecev nosi ta prečudovit kos intuitivnega nakita …

 

Hvaležna in Srečna sem, da lahko ustvarjam za vas!
Hvala Vesolju in hvala Zemlji!

Granat-kamena-strela-intuitino-kanaliziran-obesek

Obesek je izdelan iz srebra 925, krasi ga kristal kamena strela, najdena v Škofjeloškem hribovju (Blegoš), ter kristal granat. Verižica je iz srebra 925.

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti.

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen njene življenjske situacije preko kanaliziranega vpogleda. Navdihuje jo k boljšemu življenju, pri transformaciji jo podpre in opolnomoči.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.

Shopping Cart