fbpx

Žareča zvezda z roževcem

Si se kdaj v resnici vprašal/a kakšne barve je tvoja zvezda vodnica?

Sploh verjameš, da obstajajo zvezde vodnice?

Jaz verjamem, da smo povezani z vesoljem in da nekje od zgoraj prihaja naša esenca.

Nosilki intuitivnega nakita, ki ga predstavljam danes, je kanaliziran vpogled razkril jasnost o njeni zvezdi vodnici.

Verižica-obesek-roževec-zvezda

* Zvezda, ki te bo vodila, te bo povezovala s tvojo dušno pogodbo, s tvojim dušnim kraljestvom. Ta žareča zvezda bo nosila kamen, ki ti je pri srcu, kamen, ki ga sama močno čutiš.*

Tako sporočilo je predalo vesolje njej, ki je želela narediti spremembo v njenem partnerskem odnosu. Počutila se je nespoštovano in podcenjeno, zato si je zaželela prebuditi ljubezen do sebe, slediti dušni pogodbi in razjasniti situacijo.

Obesek s simbolom žareče zvezde predstavlja zvezdo vodnico, ki jo v določenih trenutkih življenja potrebujemo, da ugledamo pot iz težavnega položaja, v katerem smo se znašli. Preveč smo ljubili druge in se jim predajali, zato pa smo pozabili nase.

Zvezda-rozevec-kanaliziran-nakit

Roza žarek kristala roževec nosilko dopolnjuje in opominja, da se povezuje s svojo zvezdo vodnico.

Usmerja jo v samospoštovanje, predvsem spoštovanje svojega telesa, svoje duše, svoje ženske narave. Uči jo ljubezni do sebe in lastne vrednosti.
intuitivni-nakit-zvezda-rozevec

Nošenje obeska na dnevni ravni in izvajanje rituala poglabljanja v svoje srce ter povezovanja z zvezdo vodnico, jo bo podprlo v lastni vrednosti, ki jo prinaša na svet in ki se bo še močno potencirala.

Kristal roževec je kristal 4. ali srčne čakre. Aktivira brezpogojno ljubezen do sebe in ostalih ljudi. Hkrati uravnoveša sprejemanje in dajanje.

Obesek je izdelan iz srebra 925 in kristala roževec.

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti.

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen njene življenjske situacije preko kanaliziranega vpogleda. Navdihuje jo k boljšemu življenju, pri transformaciji jo podpre in opolnomoči.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.

Shopping Cart