fbpx

Ogrlica Steber

Steber.

Svetlobni steber nosi bistvo vsakega človeka.

Biti postavljen v lastni svetlobni steber je nekaj, kar je esencialno in najpomembnejše v življenju vsakega človeka.

Steber omogoča zaščito in hkrati pretok dveh bistvenih energij: energije iz vesolja in energije iz našega planeta Zemlje.

Potrebno je, da je svetlobni steber postavljen tako, da obdaja človeka.

Postavlja nas v naše poslanstvo, integriteto in resnično našo pravo esenco.

Ščiti nas pred zunanjimi vplivi in vsem, kar se dogaja v naši okolici, širše v svetu in še širše v vesolju, v oddaljenih ozvezdjih.

Zelo pomembno, da se vsi postavljamo v steber svetlobe na dnevni ravni.

Takoj zjutraj, ko se zbudimo, je potrebno, da stopimo v to močno, sijočo, vertikalno energijsko tvorbo, ki si jo predstavljamo pred seboj.

Izrečemo: “ Stojim v svojem stebru svetlobe!”

S tem ozavestimo postavljenost in sami sebe damo v to energijo.

zlat-obesek-diamanti-intuitivni nakit

Če je steber izven nas oz. smo mi nekje zunaj stebra, naši potenciali, integriteta in avtentičnost ne morejo zaživeti.

Izven stebra nas življenje premetava.

Smo v nekakšnem breztežnostnem prostoru. Pod nami ni temelja in razpršeni plavamo v prostoru.

S trudom in velikimi napori poskušamo udejanjiti tisto, kar si želimo. Želje se nam ne uresničijo, kajti nimamo močne opore, močnega notranjega odriva, pomirjenosti in stabilnosti.

Spodnji del stebra omogoča trdne temelje, ki so globoko povezani z energijo Zemlje. Z zgornjim delom pa sega po informacije in energijo, ki prihaja iz našega vira, od zvezde vodnice, iz našega dušnega kraljestva.

zlata-ogrlica-steber-diamanti

Steber ščiti naš energijski balon/auro, kamor se lahko prilepijo določene energijske nepravilnosti, ki niso v naše najvišje dobro. Takrat je dobro, da se obdamo tudi z modro, mavrično in diamantno svetlobo.

Temne in agresivne energije prihajajo iz različnih področij. Lahko so male entitete, lahko skupki temnih tvorb iz širših kolektivnih vzorcev, lahko so iz drugih ozvezdij, lahko jih privabljamo iz prejšnjih življenj. Svetlobni steber z močno energijsko pretočnostjo omogoča transformacijo vsega kar prihaja k nam iz različnih virov in nas izčrpava.

Deluje kot močna tvorba energijske vijačnice, v kateri plešeta dve energiji, ena od zgoraj navzdol, druga od spodaj navzgor.

Ko potrebujemo informacije in ko se potrebujemo prečistiti po celem dnevu, se odpremo pretočnosti stebra.

kanaliziran-nakit-ogrlica-steber-diamant

Vse to je doživela tudi stranka, ki si je zaželela intuitivni nakit za korak naprej v njenem življenju, za njeno stabilnost, za lastno vrednost in polno izraznost v svetu.

Pokazale so se nepravilnosti v njenem telesu in energijskem polju, ki ne sodelujeta med seboj. Zato je pri njej pomembno, da se postavlja v svetlobni steber in da dnevno deluje v njem.

Steber jo ščiti in omogoča, da določene stvari začenja udejanjati in jih živeti.

intuitivni-nakit-kanalizirana-ogrlica

Nastala je ogrlica, ki nanjo deluje s stabilnostjo in svetlostjo. Diamanti jo povezujejo z virom svetlobe, zlato pa ji pomaga udejanjati želeno.

Obesek, ki predstavlja moč in sijaj stebra, je njen velik sopotnik in poslovni partner, ki jo dnevno opominja, da stoji v svojem stebru svetlobe in da deluje v svoji integriteti.

Delovanje v svetlobnem stebru je ključno za vse nas, ker nas postavlja v naše bistvo in naše poslanstvo tu na Zemlji.

Poizkusite!

Biti v lastnem stebru svetlobe je ključ današnjega časa.
Tako lahkotno živimo resnično sebe in se ne oziramo na okolico ter smo zaščiteni pred vsemi neugodnimi zunanjimi vplivi.

Obesek je izdelan iz recikliranega zlata 585. Stranka je želela za namen izdelave intuitivnega nakita uporabiti svoj zlat prstan z diamanti in zlato ogrlico z obeskom kamene strele.
Mali diamanti predstavljajo sedem čaker, zgornji največji pa osmo čakro, ki predstavlja povezavo z virom.

* * *

Prisluhnem lahko tudi tvoji globoki želji po razrešitvi življenjske situacije, ki jo trenutno doživljaš. Nakit je lahko tvoj tihi spremljevalec, prijatelj, sopotnik in opomnik, na poti transformacije v boljše in zadovoljno življenje.  

Shopping Cart