fbpx

Kanalizirano sporočilo o angelih in barvah

Pred kratkim sem izdelala ogrlico z obeskom v obliki angelskih kril s kristalom angelit.

Ker je bil odziv  na objavo zgodbe s tem obeskom zelo, zelo velik, sem se odločila, da z vami delim malo več o angelih. Iz vaših všečkov sklepam, da so vam pri srcu.

Naredila sem kanaliziran vpogled in vprašala sledeče:  kaj v resnici angeli so, kako angeli izgledajo, kako jih vidi zavesten človek, kako nam lahko pomagajo v tem turbulentnem času, itd…

Izdelek brez naslova 12

Dobro vprašanje! Postavila si izredno dobro vprašanje, ki je v tem trenutku velikokrat zastavljeno in njegov odgovor močno, močno iskan.

Kaj je tisto, kar stoji za mano? Kaj je tista sila, ki me varuje? Kaj je tisto, v kar verjamem? Kaj je tisto, kar je nad nami? Kaj je tisto, kar nas vodi?

Vse to so vprašanja, ki jih v tem obdobju zastavljajo ljudje, ki so pred težkimi, zelo težkimi preizkušnjami. To obdobje pa vsekakor prinaša te preizkušnje iz dneva v dan, iz trenutka v trenutek.

Angele so poimenovali ljudje že v pradavnini, pravzaprav vere, ki so imele povezavo z višjim jazom, ki so bile zavestne in imele možnost in dar uvida v energijsko polje, v polje višjega jaza, v polje tistega nevidnega.

Zato takrat, ko se je čuječnemu človeku prikazala luč, ko se je temna koprena, ki ga je obdajala, presvetlila, ko so misli odtavale, ko se je popolnoma spustil vase in sprostil, takrat je dal prosto pot svetlobi, najvišji frekvenci, najvišji energiji.

In takrat se je pred  njegovimi očmi, čeprav je mižal, razsvetlilo. Posvetilo se je tako močno, da si je zaželel vidi tisto, kar mu je stalo nasproti. Vendar to ni bilo bitje, je bil le skupek energije, ki deluje kot nek kokon, ki močno žari. Zato je človek ta pojav poimenoval bitje s krili.  Krila so podobna ptičjim krilom, zato je tukaj beseda angel na mestu. Angel pomeni plavati, lebdeti, slediti, tolažiti, biti v uteho in ščititi.

Angeli so močna bitja z visoko frekvenco, ki pa jih lahko imenujemo kakorkoli želimo.

To so lahko svetlobe različnih barv, to so lahko različne frekvence. Vsaka barva ima različno frekvenco in ta niha na različnih valovih. Tako obstajajo angeli vseh barv. Poznamo tudi temne ali padle angele, ki predstavljajo temo. S tem imenujemo tisto temno plat človek ali senco. Senca vsekakor ni nekaj kar bi  počistili in izgnali iz sebe, ampak jo je potrebno sprejeti. Brez teme, ne bi videli svetlobe. Eno z drugim je v našem življenju dobrodošlo.

Vsekakor pa so to dejstva, ki jih mnogi ne poznajo in jih prezirajo.

Podoba angelov v človeški obliki, je bolj pravljična in je nekakšen most med našim umom in korakom naprej v čuječnost. Domišljijska podoba angelov je zelo dobrodošla za tiste, ki počasi spuščajo um in počasi padajo v sproščenost.

Tako imenovano počlovečenje barv je orodje, ki pomaga, da se ljudje lažje sprostijo in lažje povežejo s temi energijami, kajti le tako lahko dosežejo pomiritev in transformacijo sebe.

Lahko rečemo, da so angeli orodje v obliki podob, ki so približani ljudem, da nimajo težav  s povezovanjem z višjim jazom in barvnimi frekvencami energije.

To vsekakor ni nič narobe in te ljudi ni potrebno zasmehovati ter se iz njih delati norca.

Če povzamem. Angeli so skupki  barv, ki vibrirajo na določenih nivojih frekvenc. Pomagajo nam k boljši pretočnosti, čiščenju bloka, prepričanj, vzorcev in višanju naše vibracije, zavestnega življenja ter nas pomirjajo in podpirajo pri vseh naših življenjskih nalogah.

Da pa začnemo sodelovati z angeli, je potrebno odpirati najprej svoje jasnovidne, jasnoslišne in jasnočutne sposobnosti. Takrat vsekakor je močno potrebno, da spustimo svoje misli in zaznamo tista sporočila, ki so spontana, ki pridejo prva, še preden začne naš um analizirati. Potrebno biti prisoten in zaznavati. To lahko človek krepi z različnimi vidiki sebe: od fizične vadbe, prehrane od sproščanja, dihanja…

Vsak človek ima svojega angela varuha oziroma s svojo barvo, ki ga varuje, stoji ob njem in ki je zelo vesel, da ga človek  prosi za pomoč, da mu lahko pomaga. Tega se marsikdo ne zaveda.

Boste danes za pomoč poprosili svojo barvo? Si upate?


***Sporočila, ki jih prejmem pri kanaliziranju, so postavljena glede na moje polje zavedanja, na moje znanje o meditacijah in zdravljenju s svetlobnimi bitji ter žarki svetlob, v najvišje dobro vseh. Preveva jih energija brezpogojne ljubezni. Če je za koga kaj nerazumljivo in preveč ezoterično, predlagam, da se samo prepusti, gre v srce, prebere, sprejme in čim manj umsko analiziraš 😉 Vsekakor ta sporočila niso nadomestilo za kakršnokoli zdravstveno pomoč in jih sprejmeš le toliko kot sam želiš ter na lastno odgovornost.

Shopping Cart