fbpx

Mnenje -Tamara

Za intuitivni vpogled sem se odločila, ker vedno več in bolj sodelujem s svojim duhovnim vodstvom in dimenzijami, ki so nad tem, kar lahko le fizično vidimo in občutimo v svetu.

Ko sem videla, da se Barbara s tem ukvarja (ne le s samimi vpogledi, temveč tudi z načinom, kako izdeluje svoj čarobni nakit), sem začutila, da bi se nanjo obrnila z nekaj vprašanji, na katera se mi odgovori niso in niso hoteli razjasniti.

Ker sem se naučila, da imeti pričakovanja ni ravno najboljši pristop, sem se popolnoma prepustila in res neznansko veselila, na kakšen način bom prejela malce več jasnosti. Bila sem več kot navdušena. Prejela sem precej potrditev o sebi in svojem poslanstvu, precej odgovorov, ki četudi sem jih vedala in čutila v sebi, si jih na glas nisem upala priznati. Z eno besedo, čarobno.

Vse poteka zelo enostavno in hitro, sodelovanje z Barbaro teče kar samo od sebe. Lepo me je vodila skozi oblikovanje vprašanj, da sem se res poglobila in razdelala, kje si želim več jasnosti. Posnetek sem prejela ekstra hitro in sem ga tekom časa tudi že večkrat poslušala, saj mi vsakič da še kaj novega.

Prehitro kaj pozabimo ali pa dovolimo, da se um zaplete v razne zgodbice in prepričanja in je zelo dragoceno, da imam nek delček uvidov vedno na voljo, da se naravnam na svoje bistvo. Vsekakor bi se z veseljem še kdaj povezala za kakšen vpogled ali energijsko terapijo, ko me morda spet zapelje v oddaljitev od sebe.

Ker sem imela sama tako krasno izkušnjo, sem že nekaj prijateljicam priporočala ta korak, tako da srčno upam, da se kdorkoli opogumi in odloči, da na ta način še bolje in jasneje sliši sebe in svoje notranje vodstvo. Jaz sem za to sebi izjemno hvaležna. In seveda tebi, Barbara. Hvala, ker si!

Tamara

Shopping Cart