fbpx

Mnenje – Jagoda

Za kanaliziran vpogled sem se odločila zaradi osebne rasti, da dobim uvid, pri čem in s čim si lahko pomagam, da sem bolj celovita in v stiku s sabo.

Dobila sem usmeritev, ki sem jo na nekem nivoju tudi pričakovala. Moj odziv je pozitiven, saj mi je uvid dal neko nalogo/smer, kako razširim in nadaljujem svojo rast.

Glede na celotno korona situacijo je vpogled potekal primerno in korektno. Sicer sem pa pristaš osebnega stika, saj bi tako lahko tudi jaz bolj začutila Barbaro.

Pridobila sem vpogled v svoje ranjeno srce, ki je potrebno celjenja in tudi moja duša hrepeni po tem, da lahko zasije v polnosti.

Po vpogledu bi potrebovala dodatno svetovanje, morebiti terapijo, ki bi mi pomagala pri celjenju in povrnitvi k sebi, ker določenih ran ne uspem zacelit sama oz niti ne vem, kako bi se tega lotila. Je ta celotni proces kot lupljenje čebule… počasi in v plasteh, ene grejo malo lažje, druge malo težje.

Vsekakor bi vpogled priporočila vsakomur, ki dela na osebni rasti ali celjenju, ker določene stvari lahko naredimo sami, pri določenih pa potrebujemo neko usmeritev in pomoč pri tem. In vsak, ki dela na osebni rasti se tudi zaveda, da včasih naletimo na oviro, ki jo ne znamo sami preseči.

Všeč sta mi tudi toplina in ljubezen, ki se ju čuti v Barbarinem glasu.

May thy Way be long and glorious, Jagoda

Shopping Cart