fbpx

Mnenje – Ema

Za intuitivni vpogled sem se odločila, ker sem v preteklosti že imela s tem izkušnje in se mi je zdela dobra ideja, čeprav najstniki sploh nimamo časa o tem razmišljat, ker se nam vedno nekam mudi. Zelo sem vesela, za odločitev in da sem imela možnost še bolje razumeti sebe in svoje misli.

Iskreno, od vpogleda nisem pričakovala dosti. Imela sem že izkušnje pa so bile vedno dobre, ampak nikoli ubistvu ne veš točno, kaj lahko pričakuješ. Odziv pa je bil nekaj povsem drugega, kar sem doživela kadarkoli prej. Pozitivno me je presenetil, sprašujem se samo, če bi morda ta izkušnja bila še boljša, če bi se izvedla v živo.

Celoten potek vpogleda se mi je zdel zelo organiziran in smiseln.

 Ker sem po naravi zelo nezaupljiv človek, se mi zdi pri intuitivnem vpogledu zelo pomembno, da si osebi zaupata, da se morda, če je to možno, poznata na osebnem nivoju, četudi ne zelo podrobno. In predvsem, da se osebi počutita varno druga ob drugi. Zelo mi je bilo všeč, da imam na splošno ob tebi občutek, da ti lahko zaupam, da veš kaj delaš in da v svetu delaš dobro.

Definitivno sem pridobila še neke nove ideje o sebi in o tem, kako gledam na življenje/svet. Dalo mi je ogromno za mislit, hkrati pa mi uredilo misli (če je to sploh smiselno?) haha.

Po vpogledu, bi si sigurno želela kakšnega daljšega pogovora v živo o temi, na katero je bil namenjen vpogled. Dalo mi je veliko za misliti, dobila sem ogromno idej, ki bi jih kasneje želela deliti naprej, se o njih pomeniti, razviti ideje itd… Ta vpogled se mi je zdel enkraten začetek nečesa novega, kar bi si želela razvijat naprej.

Intuitivni vpogled bi svetovala prijateljem, vendar vem, da tega ne sprejemajo vsi enako, tako da bi bila pri odločitvi pozorna komu bi to priporočila. Verjamem, da v časih kot smo zdaj, da sem nam stalno nekam mudi, da se hitro naveličamo stvari, nismo 100% prisotni ko se nečesa lotimo, hitro obupamo ko nam nekaj ne gre tako kot smo načrtovali, je intuitivni vpogled definitivno ena stvar, ki te prizemlji in te na nek način tudi “očisti” in da ogromno elementov, ki so pomembni za mentalno zdravje, ki ga ogromno ljudi podcenjuje in ga ne neguje.

Nad vpogledom sem bila zeloo pozitivno presenečena. Doživela sem milijon čustev v tistih parih minutah, kar me je totalno presenetilo.

Ema

Shopping Cart