fbpx

Mnenje – Suzana

Za nakit sva se odločila skupaj s partnerjem, ker mi ga je želel podariti za rojstni dan. Po prebranem na Barbarini spletni, sem si nakit zaželela, saj se mi je pristop izdelave zdel zelo zanimiv.

S kanaliziranim vpogledom sem dobila odgovore, ki sem si jih zastavljala že dolga leta. Dobila sem razjasnitev mojega življenjskega poslanstva, usmeritev za naprej in kako se lotiti odstranitve blokad, ki me nezavedno že dolgo ovirajo.
Vpogled me je res opomnil, kaj je moja lekcija, kaj je potrebno naredit, da bom skozi življenje jadralna mirno, zadovoljno in svobodno, brez bremen, da se mi odprejo vsa vrata…

Z vpogledom sem bila zelo zadovoljna, saj sem dobila odgovore tudi na vprašanja, ki sem jih imela po že izdelanem vpogledu.

Sem vesela da sem se odločila za intuitivni nakit saj mi nudi vsakodnevno oporo in je moj prijatelj na poti, me usmerja in vodi. Z veseljem ga nosim, saj je tudi odličen modni dodatek, ki se poda k mojem stilu.

Z velikim veseljem ga priporočam vsem, ki si želijo koraka naprej na svoji poti in imeti podporo kristala ali silhuete, ki ga osebno podpira in mu olajša, podpre njegov pot. Z veseljem sem nakit podarila tudi mojemu partnerju, ki je na njegovo zapestnico zelo navezan in ne gre brez nje nikamor.

Vse pohvale Barbari, ki je srčna in topla oseba, ki te usmeri tudi po sami izdelavi nakita, v kolikor si želiš njene pomoči.

Barbara, hvala!

Suzana

Shopping Cart