fbpx

Mnenje – Barbara

Ideja intuitivnega nakita mi je všeč zato, ker je izdelan samo zame, za moje hrepenenje, po moji energiji in v podporo temu kdo postajam.

Vzgib, da si naročim nakit pri Barbari je v nekem trenutku postal tako močan, da sem jo poklicala in izrazila željo. Že moja interpretacija zakaj ga potrebujem, je bila močna, a intuitivni vpogled Barbare, je to samo še potrdil in mu dodal še bolj poglobljen namen.

Ustvarjanje tega kosa nakita, je bila ena sama magija, nekaj kar je bilo namenjeno nastati. Obe z Barbaro, naju je vodilo v nove dimenzije spoznavanje sebe. Najprej sva se pogovarjali o medaljonu, ki bi ga nosila kot ogrlico. A kmalu se je pokazala jasna vizija, da mora biti to zapestnica, velika, mogočna in vidna. Jasno je bilo izraženo, da ni več prostora za skrivanje.

Zgodba je namreč ta, da ko sem bila gimnazijka, so bile moderne zapestnice, podobne oblike, kot izdelana. A jaz si takrat nisem upala nositi (in se izpostaviti) z veliko, široko verzijo zapestnice in sem si izbrala ožjo, ne tako izstopajočo. Očitno pa je prišel čas, da izberem tako, kot jo v resnici kliče moja duša.

Zdaj je zapestnica pri meni in čutim kako me podpira, v poslovnem in osebnem smislu. Ne nosim je vsak dan, ima pa posebno mesto med mojim nakitom. Ko jo nosim, čutim, da me povzdigne v nove dimenzije življenja, ki ga lahko opišem kot pretok, lahkotnost, uspeh, izpolnjenost.

Kot sem zapisala v prvem stavku, je za žensko, ki hrepeni po samo uresničitvo, pomembno, da definira kdo postaja in se v to podpre na vse mogoče načine. Eden od teh je definitivno dušni nakit, tako da ga priporočam vsaki ženski (in moškemu) ki ima rada sebe in želi v življenju narediti razliko.

Barbara je že sama napisala, da se je z mojim kosom kar namučila. Ampak, ni popustila, vztrajala je, iskala rešitve in ob tem tudi sama doživljala osebno preobrazbo. Zato vem, da v samo oblikovanje vloži polno sebe in je nakit vreden veliko več, kot samo vrednost v EUR.

Čutim, da se zgodba s tem kosom nakita še ni končana. Zato sem v radovednosti in zaupanju kaj bova z Barbaro še lepega in dobrega doživela v povezavi z njim.

Barbara P.Z.

Shopping Cart