fbpx

Zgodba o zlatem prstanu

Blešči se!
To je zapisala v email in mi izrazila željo po zlatem prstanu. Pravi, da je čas zanj in da nima nobenega kosa nakita v rumenem zlatu.
Njene zgodbe ne morem razkriti. Je preveč osebna in jo ne želi deliti s svetom.


Vsekakor lahko delim svojo. To je moj prvi zlati prstan, ki sem ga izdelala. Vriskala sem in se hkrati zahvaljeva za čast in zaupanje, da lahko delam z zlatom.
Zlato ima poseben čar in delati z njim je kot, da bi delala z najbolj odločnim človekom. Ne pusti se tako manipulirati kot srebro. Vendar, ko se odločiš za smer in dizajn, se jo drži tudi material.

Zlat-prstan-uspeh-rojstvo-granat

Zlato, zlati prah, zlato sonce, vse to so častili Egipčani. Bili so najmočnejši v čaščenju zlata – materiala Sonca. Verjeli so v njegovo zdravilno vrednost. Temna plat zlata je njegovo izkopavanje, je pohlep, ki uničuje vse iskalce zlata in vse zbiratelje. Pohlep je uničil tudi stari Egipt.

Prstan-uspeh-blagostanje-granat

Metafizičnost zlata je osupljiva. Njegova struktura je kristalna, čeprav ni kristal. Je kovina, ki žari in seva daleč naokoli. Njegova frekvenca je zdravilna, božanska in veličastna.

Vsak človek pozna zlato, tudi iz pravljic in pripovedk – zlato jabolko, cekini, zlata ptica,… Vse to je zdravilna plat zlata. Vse prinaša upanje na blagostanje, moč in uspeh.

Močan zlat sij je moška energija, ki je pomemben člen v delovanju, udejanjanju in manifestiranju. Svojo željo ali namero zavij v zlato svetlobo in jo spusti v vesolje.

Zlata svetloba ščiti in širi možnosti realizacije naših želja. Je najbolj aktivna kovina in najbolj trdna v svoji volji.

Omogoča sijaj, ljubezen in moč. Zlato naredi stvari tople, prijetne in bogate. Želi si dotika in objema. Zlato je material, ki bogati in hkrati osvobaja. Je material Sonca in toplote.

Bodi sonce, bodi moč, nosi zlato.

Na-roki-zlat-prstan-granat

Naslednji element, ki krasi prstan je kristal granat.

Granat je kristal uspeha, upanja in blagostanja. Je tisti, ki nas potisne na pot, ki smo si jo začrtali. Je tisti, ki čisti naše korenine, našo korensko čakro, nas osvobaja teh blokad in nas popelje v strast, ki je naše poslanstvo. Vodi nas prizemljeno in odločno. Ne dopušča napak, kajti le te so močno nasprotje njegove narave. Natančno in z vsem žarom nas potiska naprej, do uspeha na poslovnem področju. Do finančne stabilnosti in varnosti. To je granat. Sveti se rdeče, vibrira rdeče, prinaša našo pravo vrednost in veljavo.

Zlat-prstan-intuitivni-nakit

Tretji in zadnji element na prstanu pa je spirala. Spirala je simbol rojstva, ki se zgodi lahko tudi večkrat v življenju. Linija življenja se spiralasto vrti naprej in nazaj. Ko se vzpenjamo po spirali vemo, da napredujemo, vendar so naši izzivi težji in naša učenja bolj in bolj globoka. Spirala je dih, je rojstvo, je življenje, je smrt. Je vijačnica, v kateri je vse zapisano. Je zapis našega življenja, je zapis, ki se vrti v nas samih. Spirala je univerzalni simbol rasti in razvoja. Pomaga nam sprejeti spremembe take kot so.

Prstan je intuitivni kos nakita. Izdelan je iz 14 karatnega rumenega zlata in kristala granat. 
Ustvarjen je po predhodnem vpogledu za določeno življenjsko situacijo stranke ter posvečen in informiran z namenom.


Intuitivni nakit je prekrasno darilo za vas same. Prav tako za vaše ljubljene, vendar mora biti obdarovanec o tem obveščen in vključen v proces vpogleda in izdelave.
Za več informacij o intuitivnem nakitu, mi napišite sporočilo.


Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti. 

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen, ki jo navdihuje k boljšemu življenju.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.


Shopping Cart