fbpx

Zgodba o deklici, ki ima svoje vesolje.

Obesek-vesolje-srebro-v-delu

Neža je dekle, ki živi življenje, ki ji je bilo dano.


Oče ni želel njenega rojstva. Mati si jo je želela bolj kot karkoli drugega na svetu. Rodila se je Neža. Rodila se je drugačna kot ostali ljudje.


Je deklica, ki ljubi življenje, vendar v sebi globoko trpi, kajti na Zemljo je prišla z močnim razlogom. Razlogom doživeti to, kar ji ni bilo dano prej. Biti posebna in umaknjena od normalnega življenja.


Smrt matere jo je pretresla, vendar ima babico, ki krasno skrbi zanjo. Oče obstaja le na papirju. Videvata se poredko. Tople besede zanjo nima.

Ogrlica-vesolje-obsidian-biser-rozevec-amazonit

Neža ima tudi zdravstvene težave in razvojni zaostanek. Kljub temu postaja ženska. Želi si ljubezni in druženja. Rada bi imela fanta, tako čistega po duši kot je čista ona sama.

Velikokrat jo ljudje podcenjujejo in ji ne dovolijo stvari, ki bi jih rada počela.

Neža pa bi rada samo živela. Živela bi življenje, ki ji je dano, v svojem krogu ljudi, v svojem svetu. Med Luno, Soncem in Zemljo. S Kristali. S turmalinom, ki jo ščiti pred negativnimi energijami. Z amazonitom, ki ji uravnoveša zdravje. Z biserom, ki ji poudarja čistost njene duše. In z roževcem, ki krepi njeno ljubezen do sebe.

Neža je vse to. Neža je svet v svojem vesolju. Ona je smeh, je jok, je strah, je nežnost, je jeza. To je Neža. 

Ogrlica je izdelana iz srebra 999 in srebra 925. Krasijo jo štirje kristali: turmalin (črn), biser (bel), roževec (roza), amazonit (zelen).
Kot intuitivni nakit je posvečena in informirana z namenom, ki stranko podpira v določeni življenjski situaciji.

Intuitivni nakit je krasno darilo za vaše ljubljene, vendar mora biti obdarovanec o tem obveščen in vključen v proces vpogleda in izdelave.

Za več informacij o intuitivnem nakitu, mi napišite sporočilo.

Ogrlica-vesolje-intuitivno-darilo

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti. 

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen, ki jo navdihuje k boljšemu življenju.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.


Shopping Cart