fbpx

Pirit – kristal, ki povečuje tisto kar je v nas

S tem sporočilom skupaj vstopamo v leto 2021! Juhej! Ste dobro? Ste zdravi? Ste polni novih načrtov?
Jaz sem. Priznam. V tem letu želim še bolj dodelati svoje poslovanje, ustvarjanje in svetovanje. Prve korake v to smer že delam.
Nov korak v želeno smer pa je naredila tudi stranka, ki si je zaželela intuitivni nakit – ogrlico, ki jo bo podprla v kreiranju obilja, tako finančnega kot ostalega.
Vpogled v njeno energijsko polje je prinesel veliko spoznanj, med drugim tudi, da je njen kamen sreče kristal pirit.

Pirit je kristal, ki prinaša obilje in je kristal, ki odpira vrata vsemu tistemu, kar je v nas. Torej z magnetizmom privlači in povečuje tisto, kar že smo. Pomembna je naša naravnanost v obilje in občutenje le tega. To bo odločilno manifestiralo želeno.

Oblika srca je univerzalni simbol ljubezni. Stranko podpira v ljubezni do sebe in vseh ter vsega okoli nje.

Navzdol obrnjen trikotnik kaže smer, kaže v zemljo, kaže žensko esenco. Predstavlja maternico, ki je bistvo ženske duše. Maternica je srce ženske. V maternici se hranijo energijski zapisi nas samih in vseh naših prednic po ženski krvni liniji. V njej je shranjen strah, razočaranja, ponižanja, nesrečne ljubezni, …, zato je potrebno, da skrbimo za energijsko čistost maternice. Fizično se to odraža v mesečnih ciklusih – menstruaciji. Energijsko pa je čiščenje maternice potrebno izvajati preko meditacije.

Vse zastarane energije nam povzročajo blokade v pretoku in pritoku obilja. Naša ustvarjalna energija je neefektivna. Maternica je kot kelih ali čaša, ki jo je potrebno mesečno čistiti in polniti z vibracijo svetlobe.

Če jo povežemo z energijskim centrom srca, se bodo naša prava ženska esenca in naši potenciali imeli možnost udejanjiti ter privabiti obilje, ki si ga želimo.

Ogrlica-trikotnik-srce-pirit

Ogrlica je izdelana iz srebra 925 in kristala pirit.
Kot intuitivni nakit je posvečena in informirana z namenom, ki stranko podpira v določeni življenjski situaciji. Za več informacij o intuitivnem nakitu, mi napišite sporočilo.

Ogrlica-intuitivni-nakit-pirit

Ogrlica-pirit-maternica

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti. 

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen, ki jo navdihuje k boljšemu življenju.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.


Shopping Cart