fbpx

Prinesla mi je velik rubin

Prinesla mi je velik rubin in rekla:

Tale me je zelo močno pritegnil. Je kar velik in težek. Tega bi nosila na ogrlici.

Za stranko, ki je naročila intuitivni nakit z vpogledom, sem dobila sporočilo, da jo bosta v njeni življenjski situaciji najbolj podprla rubin in breza. Želela si je vzpostaviti ravnovesje v njenem notranjem domu.

Vpogled je začel delovati takoj in to kar med stranko samo in menoj. Kot oblikovalka sem sledila svoji oblikovalski svobodi, potrjeni skici  in naredila obesek tako, da bo najbolj trdno in primerno za te vrste kristala. Vendar … stranka si je zamislila, da bi bila vgradnja kristala narejena drugačne, ampak še vedno v smislu skice. Sama nisem videla smisla in sprva nisem želela popravljati ter spreminjati že skoraj dokončan obesek. Potem pa sem začutila strankino vztrajnost. Vztrajnost, ki je bila podana že v vpogledu in glej ga zlomka, obe sva bili na preizkušnji, vsaka na drugem bregu. Ona, da vztraja in jaz, da to prepoznam in spustim svojo trmo.

Razni strahci so se mi pletli po glavi. Saj veste, a mi bo uspelo, a bo dovolj močno in tesno, da kristal ne bo izpadel… bla, bla, bla. Nisem bila čisto pomirjena z strankinim predlogom.

Vendar kamen ni padel ven in tudi ne bo. Uspelo mi je, skupaj sva uspeli. Tako kot je želela stranka. Sama nikoli ne bi šla v tako izvedbo vgradnje kristala, vsaj v tem primeru ne. Ne dvomim, da gre odločnost in vztrajnost stranke pripisati tudi kristalu, ki jo je tako močno poklical.

Vse skupaj je na koncu izpadlo zelo estetsko in dovršeno. Stranka je bila zadovoljna, čeprav je priznala, da ni bila še nikoli tako vztrajna. Bravo zanjo! In bravo zame, ker sem šla preko sebe in uspela izdelati prekrasno ogrlico. 

B Nardoni 0120

Moč kristala rubina, se je dotaknila tudi mene, čeprav se nisem želela poglabljati vanj. Kristali so lahko zelo močni v svoji energiji, vendar ni šlo drugače. Kar hipnotiziral me je 🙂 in to med urejanjem fotografij z ogrlico. Kar padla sem v njegovo strukturo. 

Moč tega rubina je posebna. Človeka namreč poveže z lastnim dušnim zapisom. Popelje ga lahko na nivo astrala, kjer je shranjen zapis njegove dušne pogodbe, kjer je vsa vesoljna knjižnica informacij, kjer so Akaški zapisi. Je posrednik in varuh hkrati. Značilno za kristale te vrste so trikotniki, ki so vidni na površini kristala. Angleško se imenujejo ‘Record Keepers’ in so najbolj pogosti med kamenimi strelami, manj pa med rubini in kunziti. Vsekakor je rubin izrazito ženski kristal, ki v sebi nosi moč odločnosti, s katero je možno podreti vse zidove, ki smo jih zgradili okoli sebe. Spodbuja nas z otroško igrivostjo in veseljem. Je kristal resnice in modrosti.

B Nardoni 0159

Breza ima močan pomen in simboliko v svoji rasti. Je sloka, elegantna in upogljiva. Vse to prinaša v naša življenja in bogati s prilagodljivostjo in lepoto. Je drevo, ki nakazuje nove začetke. Je močno ukoreninjeno in prijetno lahkotno v svoji krošnji. Je kot vitka ženska, ki ji plapolajo lasje v vetru, njene roke pa elegantno sledijo lahkotnemu koraku nog.

Breza je magično drevo, polno zdravilnih esenc v vsej svoji sestavi. List na ogrlici lahkotno visi pod rubinom in ponazarja ravno to, da začnemo živeti svojo resnico lahkotno in sproščeno, kot je sproščen in prilagodljiv list v vetru.

B Nardoni 0196

Če vse skupaj povzamem… Stranka je dobila podporo v ogrlici, ki ji bo preko esenc pomagala narediti korak naprej.

Življenje prinaša različne izzive, ki jih rešujemo. Nekateri se z njimi spopadajo, drugi se jim prepustijo. Vsaka pot je prava, vsaka pot vas bo pripeljala tja kamor želite, vprašanje je samo kdaj…
Če čutite, da vam intuitivni nakit lahko pomaga pri vašem koraku naprej in preobrazi nastali izziv, me pocukajte za rokav. Vendar vedite, vi ste nosilci izziva, vi morate v akcijo, intuitivni nakit je le vaš sodelavec in sopotnik na poti.

Z jasnim namenom in intuitivnim vpogledom vam podam razlago izziva s katerim trenutno spopadate. Sporočilo vas bo usmerilo in vam razjasnilo situacijo. Podalo bo tudi informacije, na podlagi katerih lahko oblikujem nakit, ki vas bo podprl in opolnomočil pri preobrazbi in koraku naprej.

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti. 

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen, ki jo navdihuje k boljšemu življenju.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.

Spodaj se vpišite na e-novičke in ostanite obveščeni o dogajanju in ugodnostih v moji skupnosti. Dobrodošli!

Shopping Cart