fbpx

Larimar in obsidian na mezincu

Prstan, ki ga predstavljam tokrat v kolekciji intuitivnega nakita, se dotika poslovnih vod.

NAMEN

Stranka si je zaželela prstan, ki jo bo podprl, opolnomočil in zaščitil na njenem vodstvenem poslovnem položaju. Zelo si želi, da njen kolektiv uspešno in srčno posluje.

VPOGLED

Stranki je vpogled prinesel globoko spoznanje o njeni vlogi v kolektivu, načinu sodelovanja z zaposlenimi in vodenju. Močno jo je spodbudil k širjenju veselja med vse ostale, kajti njen nasmeh osvaja. Veselje je njena moč. Ko je vesela, žari. Njen notranji otrok je poln veselja, ki bi ga rad podelil. Resnost ubija in odbija. Nasmeh reši vse. Nasmeh je vibracija višine in vibracija gora. Nagovarja jo, da se spomni, kako je srečna, ko pride na vrh gore, posebej takrat, ko nastane konflikt ali problem. Strankina strast je gorništvo.

PROCES IZDELAVE

Napotki za oblikovanje prstana, ki sem jih dobila z intuitivnim vpogledom, so bili sledeči.

Prstan naj bo širok in močno izstopajoč. Naj ima kamen, ki je moder. Nosi naj energijo morja, da stranki čisti čustva. Nosi naj energijo zaščite. Lahko je črni obsidian. Kombinacija obeh je zelo primerna. Naj nosi prstan na mezincu, kajti tu so ga nosili vsi, ki so vladali s srcem, nežnostjo in veseljem.

REZULTAT

B Nardoni 0262 2

Larimar je kristal oceanov. V sebi nosi modrost morja. Pomaga čistiti in spuščati čustva kot so strah in jeza. Prinaša mir, zaupanje vase in jasno komunikacijo. Krepi izražanje direktno iz področja srca. Ta mehko modri kamen nosi božansko žensko energijo.

B Nardoni 0292

Obsidian je kristal močne psihične zaščite. Varuje pred negativnostjo in je močan čistilec psihičnega smoga v auričnem polju. Na plan izvablja resnico. To vulkansko steklo ima moč, da prekine emocionalne vezi, ki preprečujejo korak naprej v življenju. Je tudi kamen, ki prizemljuje.

B Nardoni 0329 1

Prstan je informiran:

– z esenco veselja, ki je strankina resnična in naravna moč;

– z esenco oceana, ki čisti čustva, kar predstavlja kristal larimar;

– z esenco zaščite pred negativnimi vplivi, kar predstavlja črni obsidian.

Prstan stranko podpira pri vodenju svojega kolektiva s srčno, nežno in uravnovešeno energijo. Spodbuja veselje, ki ga nosi v sebi. Riše ji nasmeh na ustnice, ki ga ljubeče deli v kolektiv.

Podpira jo pri čiščenju čustev z oceansko močjo kristala larimar.

Hkrati jo ščiti pred negativnimi odzivi in energijami z močjo kristala obsidiana v obliki gore.

Ko ji bo težko, bo imela problem ali konflikt, se bo dotaknila prstana in se v mislih postavila na vrh svoje najljubše goro, razširila roke, se nasmejala in dihala lepoto okoli sebe, lepoto gora, lepoto sonca, … Pomirjeno in uravnoteženo bo lahko nadaljevala delo.

TEHNIČNE LASTNOSTI

Prstan je izdelan iz srebra 925. Izdelan je ročno iz srebrne plošče, žice in traku. Moder kristal je Larimar v kabošon obliki. Črna kristal je neobdelan obsidian in izhaja iz vulkanskega otoka Stromboli v Italiji.


Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti. 

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen, ki jo navdihuje k boljšemu življenju.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.


Spodaj se vpišite na e-novičke in ostanite obveščeni o dogajanju in ugodnostih v moji skupnosti. Dobrodošli!

Shopping Cart