fbpx

Kamena strela usmerja

Snovanje intuitivnega nakita me vedno znova preseneča in sicer na več nivojih in relacijah. Kot sem že večkrat napisala, interakcija med stranko in menoj ni naključna in zajema učenje na obeh straneh. Vesela in hvaležna sem, da se je za tokratni nakit odločil eden izmed mojih sorodnikov, kar mi potrjuje, da se moje razmišljanje in oblikovanje začenja sprejemati tudi na tem nivoju. Svoji partnerki je za rojstni dan želel pokloniti set intuitivnega nakita, ki ga sestavljajo uhani in ogrlica.

NAMEN

Obdarovanka si je želela podpore in razjasnitve svojega življenjskega poslanstva. Rada bi bila bolj kreativna. S trenutno službo je zadovoljna, vendar si na poslovnem področju želi koraka naprej, v smer, kjer bi lahko delovala v okviru svojega življenjskega poslanstva.

VPOGLED

Obdarovanki je vpogled prinesel spoznanje, da je oseba moči, ki magično seva navzven. Da je čarobno bitje z darovi jasnovidnosti, jasnoslišnosti in jasnočutnosti. Njeno poslanstvo je zdravljenje, lahko preko moči barv, preko moči kristalov. Vzporedno s službo naj si pridobiva znanje za znanjem in korak za korakom stopa po poti do svoje samostojne poti. Hkrati pa si mora povrniti vso moč, ki jo je izgubila skozi leta s prilagajanjem. Postaviti mora meje svoji okolici. Z delom na sebi si bo moč počasi povrnila, le-ta pa se bo začela akumulirati. Delo na sebi pomeni tudi razrešitev odnosa s svojo mamo. Katerokoli obliko zdravljenja bo izvajala, bo uspela, samo usmeriti se mora. Smer je jasna in ni ovir, potrebuje samo voljo in moč se bo vrnila.

PROCES IZDELAVE

Napotki za oblikovanje prstana, ki sem jih dobila z intuitivnim vpogledom, so bili sledeči.

Potrebuje kamen, kamen,… nakit v obliki kamna. Ta predstavlja moč in trdnost. Kamen na kamen palača, volja na voljo … cilj. Kamen je simbol za moč, kamen je simbol za trdnost. Kamen je neranljiv, kljubuje času in nič se ga ne dotakne ali rani. Je močan v svoji volji in vztrajnosti. Kamen je okrogel, je kot prodnik, ima strukturo, ima vsebino,…

… ima kristal, ima kameno strelo. Ima prelepo kameno strelo, ki čisti vsa zemeljska telesa in jih hkrati ščiti. Kamena strela je svetloba najvišje vibracije, je svetloba kristalnega žarka, je izvorna svetloba. Kamena strela je top izbira. Usmerja in vodi. To je nekaj kar potrebuje. Kaže ji njeno top izbiro.

REZULTAT

B Nardoni 0320
B Nardoni 0376 2
B Nardoni 0400 e1601149188771
B Nardoni 0410
B Nardoni 0340

Vsekakor je moč nakita odvisna od sodelovanja svojega nosilca. Kamena strela prinaša zaščito in hkrati čisti. Za ta kristal moraš biti močan in odločen. Zato želim obdarovanki močno voljo in odločnost. Želim, da izrazi svoje darove v barve in svetlobo. Usmerja naj jo v ljudi, ki bodo prihajali k njej. Njena svetlost je nalezljiva. Nakit vse skupaj še poudari. Presenečena sem bila, kako zelo se ji uhani podali k polti, svetlim lasem in karizmi. Ogrlica je vse skupaj še nadgradila.

B Nardoni 0406

TEHNIČNE LASTNOSTI

Ogrlica in uhani so izdelani iz srebra 925 in kristalov prozorne kamene strele. Srebrni deli so odlitki pravih prodnikov, ki jih krasi bogata kamnita struktura. Kristali kamene strele so organskih oblik in gladko brušeni.


Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti. 

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen, ki jo navdihuje k boljšemu življenju.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.



Spodaj se vpišite na e-novičke in ostanite obveščeni o dogajanju in ugodnostih v moji skupnosti. Dobrodošli!


Shopping Cart