fbpx

Roževec za srčne rane

Poznate kristal roževec? Veste, da celi srčne rane? Da je to eden izmed pomembnih kristalov, ki zdravi odnose?

Ravno ta kristal sem uporabila v intuitivnem nakitu, ki si ga je naročila stranka, ker je želela podporo in transformacijo njenega odnosa z dolgoletnim partnerjem in predvsem odnosa do sebe.

Na kratko povzamem njeno situacijo in jo združujem z vpogledom.

Življenje z moškim lahko pripelje žensko do tega, da pozabi biti ženska. Neverjetno, vendar resnično. Preprosto pozabi biti tisto, kar v resnici je, pozabi na nežnost, milino in zdravo razuzdanost. Tok življenja jo potisne v otopelost in strah, tok življenja jo potisne tja kamor mu dovoli. Ko zazna, da to ni prava smer, se začne zavedati in iskati bilke, katerih se skuša prijeti. To so lahko razne navade kot na primer, da potrebuje nenehno nekoga ob sebi, če ni moža, je to mama ali prijateljica. Strah pred zapuščenostjo jo privede do pretiranega spraševanja in do iskanja pozornosti preko nejasnega govoričenja.
Roževec vse te odklone od same sebe omili z ljubeznijo najtoplejše in najnežnejše dlani. Poboža s kristalno roza žarkom in raztopi strah negotovosti. Transformira ga v ljubezen do sebe, ki se izraža v milini in ženstvenosti ter vzpodbudi zaupanje v sebe in svojo notranjo višjo resnico. Celi srčne rane, ki so nastale v otroštvu, pa čeprav se tega ne zavedamo. Celi srčno čakro in spodbuja pretok v ostalih čakrah. Nežnost, milina in sočutje do sebe sta bistvo, ki prinašata globino v partnerski odnos ali katerikoli drugi odnos. Je sočutni žarek, ki nežno odpre srce in ga ščiti pred naslednjimi morebitnimi ranami.

Ženska, ki nosi ta nakit z roževcem, globoko ljubi svojega moža, zato je njena pot v sočutje do sebe, milino in ljubezen, prava in edina.

B Nardoni 9727 2s
B Nardoni 9786 2s

Predstavljeni intuitivni nakit je set uhanov in ogrlice.

Prepojen je:

– z esenco odpiranja srca, kar predstavlja ogrlica s kristalom roževca;

– z esenco odpiranja tretjega očesa, ki predstavljajo uhani s kristali roževca;

– z esenco ženstvene miline in nežnosti, kar predstavljajo spontane organske oblike ujete v srebru.

Ogrlica stranko podpira na poti naprej skozi videnja, močno oporo in voljo. Povezuje tretje oko in srce, ki se s tem odpira in celi rano preko žarka roza svetlobe.

Uhani jo podpirajo v jasnovidnosti in jasnoslišnosti, kar odpira tretje oko in s tem nov kanal za povezavo z vodniki. Sledi notranja pomirjenost kar prinaša lahkotno, jasno ter umirjeno komunikacijo navzven.

Spontane in organske oblike srebra, ki krasijo cel set, podpirajo ženstvenost, ki se izraža v okroglinah, nežnosti, ljubezni in milini.

Ko je stranki težko, se dotakne obeska ali uhanov in se v mislih postavi v srce ali tretje oko, ju napolni z roza žarkom svetlobe in nato krožno obriše in prežarči obstoječo situacijo.

B Nardoni 9737 2s
B Nardoni 9802s

Življenje prinaša različne izzive, ki jih rešujemo. Nekateri se z njimi spopadajo, drugi se jim prepustijo. Vsaka pot je prava, vsaka pot vas bo pripeljala tja kamor želite, vprašanje je samo kdaj…
Če čutite, da vam intuitivni nakit lahko pomaga pri vašem koraku naprej in preobrazi nastali izziv, me pocukajte za rokav. Vendar vedite, vi ste nosilci izziva, vi morate v akcijo, intuitivni nakit je le vaš sodelavec in sopotnik na poti.

Z jasnim namenom in intuitivnim vpogledom vam podam razlago izziva s katerim trenutno spopadate. Sporočilo vas bo usmerilo in vam razjasnilo situacijo. Podalo bo tudi informacije, na podlagi katerih lahko oblikujem nakit, ki vas bo podprl in opolnomočil pri preobrazbi in koraku naprej.

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti. 

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen, ki jo navdihuje k boljšemu življenju.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.


Spodaj se vpišite na e-novičke in ostanite obveščeni o dogajanju in ugodnostih v moji skupnosti. Dobrodošli!


Shopping Cart