Integriteta in prstan

Kako je integriteta povezana s prstanom in osebo, ki ga nosi? Vas zanima?

Integriteta je »celovitost, skladnost, pristnost, poštenost, verodostojnost«
Oseba z integriteto je oseba, ki govori to, kar misli in dela to, kar govori, skladno z moralnimi normami in veljavnim pravom. To navaja Wikipedija.

Osebna integriteta je navzven izražena skladnost posameznika, kjer so misli skladne z besedami in dejanji. Seveda je pomembno, da smo trdni v svojih prepričanjih in vrednotah ter da prevzemamo odgovornost za tisto, kar naredimo in povemo.

Integriteta je most med osebnostnim značajem in dejanji. Osebna integriteta je sidro, ki posamezniku ne pusti, da bi ga okolica premetavala in vrgla iz tira. Razvije jo lahko vsak posameznik z delom na sebi in predvsem s samospoštovanjem ter notranjim mirom. S tem si pridobi spoštovanje drugih, ugled in moč.

Integriteta se lahko izraža na različnih področjih, partnerskem, družinskem, poslovnem ali širšem družbenem.

B Nardoni 9478 3

Oblikovno je integriteta je na prstanu izražena kot podlaga okrogle oblike, ki nosi kristal. Krog predstavlja celovitost.

Prstan nadgrajuje safir, ki je nosi vibracijo modrega žarka, kateri ščiti, prečiščuje in zdravi. Safir omogoča prebujanje potenciala v posamezniku preko lastne kreativnosti. Je kamen modrosti in notranje moči.

Prstan osebo, ki ga nosi, podpre v samospoštovanju in lastni vrednosti v določenih odnosih. Temu sledi notranja moč, ki se preko integritete ali celovitega izražanja udejanja v spoštovanju drugih in ugledu.

B Nardoni 9416
B Nardoni 9431 scaled e1593697473124
B Nardoni 9450

Prstan je intuitivni kos nakita in je narejen po naročilu s predhodnim intuitivnim vpogledom. Vpogled z jasnim namenom po transformaciji določene življenjske situacije osebi prinese podporo in meni kot oblikovalki jasne napotke za izdelavo nakita.

Prstan je izdelan iz srebra 925 in kristala safirja. Oblikovan je preko računalniškega programa, nato 3D printan, ulit v srebro in ročno dokončan.


Spodaj se vpišite na e-novičke in ostanite up-to-dete z dogajanjem v moji skupnosti. Dobrodošli!


Shopping Cart