fbpx

Ogrlica Tretje oko

Dandanes iz vsakega vogala  slišite, da ne vemo, kaj nam sledi, kako naprej, da stopamo v neznano. Priznam, da sem tega že vajena, ker delo samostojne oblikovalke, zajema tudi ne vedeti, kaj bo jutri, ko bom določen projekt končala. Nepredvidljivost življenja je moja stalnica, ki pa me je pred leti močno utrujala, če ne celo ubijala. Jemala mi je ogromno življenjske sile in me prežemala z občutkom anksioznosti, kar se je posledično poznalo v produktivnosti in odnosih. Predvsem so bila to o18bdobja okoli 15. v mesecu, ko so drugi dobivali plačo, jaz pa sem takrat izpraznila račun za pokritje vseh stroškov.

Vendar v meni se je razvijala moč in sposobnost biti v trenutku, biti prisotna  zdaj in ne misliti v naprej. To me je ohranjalo v sebi in v miru s seboj. Razvijal se mi je šesti čut ali jasnovidnost, najprej skozi sanje, nato skozi jutranje uvide.

Natančno se spominjam, kako sem neko jutro, tik preden sem se zbudila, dobila uvid mobilnega telefona. Celo dopoldne sem preživela v spraševanju, le kaj mi sporoča. Bom mogoče prejela klic pomembnega poslovnega partnerja in posledično novo naročilo?  Hm, vsaj želela sem si tako. Okoli 14. ure je mobitel res zazvonil, številka je bila neznana, toda klicala je vzgojiteljica iz vrtca in novica ni bila prijetna. Sin je imel nesrečo s kolesom in z očesom priletel v ročko krmila.

Naslednjih nekaj ur je bilo težkih. Sin je negibno ležal na bolniški postelji urgence, dobesedno hiberniral, midva z možem pa sva mirno prosila, da bo z očesom vse ok. Zdravnik se je zelo predano posvetil sinu in naredil vse možne preiskave, ker mu ni bilo jasno, zakaj je sin tako negiben. Vse preiskave so bile ok, le ozadje očesa ni bilo možno preveriti zaradi otekline. Naslednji dan je sledila operacija razpočene veke in kontrola ozadja. Na srečo se je vse izteklo dobro, sin ima še danes perfekten vid, le nekaj trepalnic na brazgotini veke ni nikoli zraslo.

Včasih dobimo opozorila, vendar niso povsem jasna ali pa nam jih ni dano popolnoma razumeti. Kar se zgodi, moramo doživeti in sprejeti kot lekcijo za naprej, je utrjevanje v zaupanje našim notranjim instinktom, uvidom, šestemu čutu, jasnovidnosti, intuiciji, tretjemu očesu, …Veliko je teh izrazov, zato vzemite tistega, ki vam je všeč.


Ogrlica, ki jo predstavljam na zgornjem videu, nam odpira tretje oko, ki se nahaja na čelu, kjer ima mesto šesta čakra. V življenje nam prinaša jasnost in uvide, hkrati nas ščiti pred zlobnimi pogledi in mislimi drugih ljudi. Je intuitivni kos nakita in talisman ter amulet hkrati. Več o razliki talismana in amuleta bom pisala v naslednjih objavah. Do takrat pa ostanite zdravi in opazujte svoje občutke, kajti prvi občutek, ki vas spreleti, je pravi!

B Nardoni 5349


Shopping Cart