fbpx

Ogrlica Komunikacije

Ogrlica izražanja in komunikacije

Namen vpogleda

Lucija* je prosila, da naredim vpogled glede komunikacije, izražanja in drugačnega pogleda na določene situacije s fantom. Zaradi različnega mišljenja se lahko hitro sporečeta, namesto da bi neenakosti sprejela in spoštovala. Zaradi takšnih stvari se zgodi, da se Lucija lahko zelo obremenjuje, premleva, išče vzroke in rešitve. Velikokrat ima v prsih občutek tesnobe, obliva jo mrzlica, včasih pride do upada imunskega sistema. 

*Oseba je resnična, le ime je poljubno izbrano.

Vpogled

Pri Lucija se je močno izpostavila težnja k urejenemu življenju, stabilnosti, ljubezni, lepoti in družini. Odnos z fantom ji ponuja le skrbi, prepir in strah.  Želi si podpore partnerja; da je ob njej, ko ji je težko, da z njim ustvari dom, ki bo prijeten, ljubeč in predvsem družinski. Bolečine v prsih so odraz dušenja, ki ga povzroča odnos. Duši jo, ko vidi, da nič ne more… želi si da s partnerjem stopita na tirnice sprejemanja in spoštovanja. Srčno si želi uspeti v tem odnosu, ker ve, da je odnos nekaj, kar bi ji izpolnilo življenje, in ker resnično ljubi tega moškega. Potrebuje oporo, ki ji bo dala zaupanje vase, ki bo preprečila strah in ji dala vero v notranjo ljubezen. Dobila bo diamantno/kristalno  svetlobo, ki bo napolnjena v obesku in razsvetljevala njen srčni del in hkrati celo telo. Jasnile se bodo misli, jasnila se bodo čustva. Ogrlica ji bo krasila vrat in ji hkrati pomagala pri komunikaciji. Ogrlica bo srebrna, kar pomeni mirnost in usklajenost z žensko energijo. Ogrlica bo svetila, bo opora, bo ključ do komunikacije in ključ do zdravljenja tesnobe. Tanka verižica s prekrasnim majhnim obeskom, ki bo svetil v temi, ki bo svetil v strahu, ki bo svetil v komunikaciji. Kristal v kombinaciji s srebrom, v obliki kamna kot moči in odločnosti v komunikaciji, srčnosti, plemenitosti… Na obesku bo zarisan krogec, v njem še manjši krogec, in še manjši krogec, v njem je odmev, odmev njenega notranjega glasu, odmev ljubezni skozi kristalno svetlobo. Ko sliši notranji glas, sliši sebe, sprejema sebe, tako kot sprejema svojega partnerja. Sprejme naj sebe, sprejme naj partnerja in obratno. Odmev njenega glasu ji pove največ, odmev je odgovor. Ko sliši sebe, se zave, kaj je rekla, se zave napačnih ali pravilnih odločitev. Odmev. Odmev. To je kos nakita, ki ga bo nosila posebej takrat, ko bodo trenutki stresni. Z njim bo zgladila marsikateri prepir, kajti videla bo, kako pomembna je njena vloga, kako pomembno je sprejemanje same sebe, kako pomembno je biti v sebi, slišati svoj notranji glas. Odmev je ‘echo’ notranjosti, je samorefleksija, je most, ki se zgodi v govorjenju nepovezanih misli. 

Pri vpogledu so včasih stavki nepovezani, nenavadni, kratki in ponavljajoči, ker kanaliziranega sporočila ne spreminjam. Zapišem ga tako kot mi je bil dan.

Proces izdelave

Proces izdelave poteka v umirjenem in z namenom prepojenem vzdušju mojega ateljeja, ob meditativni glasbi in svečkah.

B Nardoni 9322
B Nardoni 8344
B Nardoni 8342

Rezultat

B Nardoni 8672
B Nardoni 8586
B Nardoni 8610
B Nardoni 8655

Verižica z obeskom je informirana:

• z esenco zaupanja vase in vere v notranjo ljubezen, kar predstavlja kristalček, ki žari kristalno svetlobo;

• z esenco mirnosti in usklajenosti, kar predstavlja srebro kot material;

• esenco moči in odločnosti v komunikaciji, kar predstavlja oblika kamenčka;

• in esenco odmeva, ki spodbuja samorefleksijo, predstavljajo pa ga zarisani krogi, ki se širijo navzven v napis ‘echo’.

Lucijo bo obesek podprl in opolnomočil v zaupanju, notranji ljubezni, komunikaciji, mirnosti in usklajenosti ter poslušanju notranjega glasu.

B Nardoni 8678

Tehnične lastnosti

Ogrlico sestavljata srebrna verižica (SS 925) in in srebrn obesek (FS 999). Obesek je izdelan iz srebrne gline – Silver Art Clay, ki se po žganju v posebni peči spremeni 99% srebro. Obesek ima vgrajen Swarovski kristal, velikosti 2 mm. Kristal obdajajo krogi, ki se širijo in zaključijo na nasprotni strani z napisom ‘echo’. Velikost obeska je 18 x 12 mm.

Intuitivni nakit prejmete v darilni škatlici, z priloženimi navodili za uporabo in zloženko, kjer je zapisano posvetilo in opis esenc.
Shopping Cart