fbpx

Mnenje – Lucija

Za nakit sem se odločila zato, ker imam že dolgo časa občutek, da moje telo in duša to potrebujeta. Vpogled mi je potrdil določene misli in občutke, o katerih nisem bila čisto prepričana. Vpogled je odličen odgovor na željo posameznika, lahko potrdi ali zavrne določene občutke. S tem lahko posameznik pridobi večjo potrditev notranjih občutkov. Mislim, da mi je sedaj lažje, imam t.i. zavetje pred tesnobo. Menim, da Barbarin nakit lahko pomaga marsikomu. Ko sem verižico nadela, me je od ramen do komolcev preplavila nežna toplota. To čutim še vedno, kot da bi od sebi imela nekaj toplega, ki me “greje” in mi stoji ob strani. Občutek imam, da mi je lažje, da lahko vse stvari stečejo bolje kot prej. Barbara je oseba, ki mi je že večkrat naredila vpogled in mi pomagala, zato jo zelo cenim in o njej mislim le najboljše. Verižica izžareva mirnost in je nekaj posebnega, saj jo opazijo tudi drugi. Glede celotnega poteka, od vpogleda do izdelka, ne bi nič spremenila. Verižica je sama po sebi zelo, zelo lepa in narejena s srcem. Ker se veliko ukvarjam s športom, bi želela le, da bi bila manjša, čeprav priznam, da me njena velikost ne moti več, saj je postala del mene in jo sprejemam tako kot je.

Lucija*

*Oseba je resnična, le ime je poljubno izbrano.


Ponovno mnenje potem, ko je Lucija nosila, nakit že nekaj mesecev…

Zdravo! 😊

Že nekaj dni premišljujem o tebi. Moram ti povedati, da sem skozi čas nošenja verižice videla spremembe, največjo je pa videla moja mama, s katero se ponavadi ne pogovarjava o takšnih stvareh. Rekla je, da je ZELO lepa verižica in kaj pomeni. Ko sem ji na kratko povedala, je potrdila in rekla, da vidi velike spremembe. Da sem postala zelo odprta za pogovore, komunikacijo, poslušanje, razumevanje, da sem bolj mirna in vesela. Kar je res. Tudi drugi pravijo, da žarim od pozitivne energije in da ne vejo kje jo “pobiram”. 

Naj omenim tudi, da sva se s fantom razšla. Preveč me je dušilo in venomer sem imela občutek, da nekaj ni prav, ni v redu, ni pametno in da nisem na pravem mestu v življenju. Odkar sem šla, je vse tako kot mora biti. V prsih me ne duši, mirna sem, smejim in veselim se iz srca tako kot že dolgo ne. 

Ko mi je kdaj težko, jo stisnem v dlan, stisnem in prosim za pomoč in mir. To dobim. Res je, ko zapreš ena vrata se odprejo nova in meni so se vsekakor. 

Našla sem mir in vidim, da mi pomeni več kot oseba, ki jo imam rada vendar mi miru ne prinaša.

Neizmerno sem ti hvaležna. Verižica je postala del mene. Ne spomnim se, kdaj sem jo nazadnje snela (razen ko sem jo čistila s hladno vodo).

Hvala 😍

Nato je še dodala….

Samo tole še. Velika sprememba, ki sem jo opazila, ampak se jo zavedala šele danes. Pred meseci je moj normalen pulz v mirovanju bil 95… Ko me je kaj znerviralo pa tudi 150… Sedaj opažam, da ga imam nekako konstantnega 75. Res sem dosti bolj, mirna kot prej!

Shopping Cart