fbpx

Zapestnica Zaupanja

Obesek za zaupanje v odnosu do partnerja

Namen vpogleda

Janja* je želela dati poudarek na ljubezensko področje. Ne zdi se ji, da bi imela težave, ker imata z novim partnerjem že od poletja zares lep odnos. Pravi, da jo bolj skrbi za njuno prihodnost, ker je med njima velika starostna razlika. Partner je namreč 15 let mlajši od nje. Drugače se res lepo razumeta, spoštujeta, mogoče si samo malo premalo zaupata, ker imata slabe izkušnje od prej, na obeh straneh.

*Oseba je resnična, le ime je poljubno izbrano.

Vpogled

Janja si želi več, želi si ljubezen, želi si življenje, biti skupaj, več, več, predajo, biti skupaj do konca življenja. Strah jo je, da moški ne bo z njo, boji se… Ta partner jo ljubi, toda ni prepričan, da ona ljubi njega. Tukaj je nezaupanje enako na obeh straneh. Pomembno je, da se imata rada in ne gledata na okoliščine, da si samo zaupata. Kaže se močan, lep in spoštljiv odnos, ki ju uči zaupanja. Vse si zaupajta, Iskrenost je zanju zelo pomembna, zato si naj zaupata vse. Janja naj zaupa partnerju, prepusti naj se in zaupa. Močan poudarek na zaupanju sebi in njemu. Moč zaupanja. Piramida in srce. Piramida ima moč, zaupanje je v srcu. Nič je ne drži nazaj, samo zaupa naj. Partner jo ljubi, čeprav je mlajši. Ostal bo pri njej kar dolgo časa, nekaj let. Janja naj se prepusti, ljubi in zaupa. Živi naj danes in naj ne misli na jutri. Ljubi, ljubi, ljubi…

Pri vpogledu so včasih stavki nepovezani oziroma nenavadni, ker kanaliziranega sporočila ne spreminjam. Zapišem ga tako kot mi je bil dan.

Proces izdelave

Proces izdelave poteka v umirjenem in z namenom prepojenem vzdušju mojega ateljeja, ob meditativni glasbi in svečkah.

Rezultat

Zapestnica-zaupanje-intuitivni-nakit
Intuitivni-kanaliziran-nakit-zapestnica

Obesek je prepojen z:
• ESENCO MOČI, ki jo predstavlja PIRAMIDA,
• in ESENCO ZAUPANJA, ki jo predstavljata dve SRCI povezani v simbol neskončnosti.

Janjo bo obesek podprl in opolnomočil v zaupanju sebi in v zaupanju do svojega moškega.

Ko bo Janji težko, lahko v mislih ponavlja besedi ‘MOČ ZAUPANJA’. Lahko se obeska dotika ali si ga predstavlja. Obesek je izdelan z ljubeznijo in v Janjino najvišje dobro.

zapestnica-intuitivni-nakit-zapupanje

Tehnične lastnosti

Obesk je izdelan iz srebrne umetniške gline – Silver Art Clay. Fantastičen material, ki ga je možno kiparsko oblikovati. Po dokončnem sušenju je medaljon žgan v posebni peči, kjer nastane 99% srebro. Obesek je temnen in ima antični videz. Srebrna zapestnica, na kateri je obesek, je obstoječa in jo Janja nosi skupaj z ostalimi obeski.

Intuitivni nakit je unikaten, preobraža in ima navdih brezčasnosti.

V nakitu oseba prepoznava globlji pomen njene življenjske situacije preko kanaliziranega vpogleda. Navdihuje jo k boljšemu življenju, pri transformaciji jo podpre in opolnomoči.

Obožuje občutek izbranosti in skrivnosti, ki je namenjena samo njej.

Shopping Cart