fbpx

Mnenje – Martina

Za intuitivni nakit sem se odločila,  ker me je poklicalo. Sledim svoji intuiciji in ko sem zasledila informacijo o intuitivnem nakitu ter kakšno moč ima, se je moja duša tako razveselila, da sem takoj začutila željo in nepopisno veselje. Seveda je to znak, da je intitivni nakit prepoznala kot vredno zame v tem času in prostoru, v tej situaciji. Da nimam kaj izgubiti, ampak le pridobiti.

Z Barbarinim vpogledom v težavno situacijo v mojem življenju sem dobila popolnoma nov pogled nanjo. Kar naenkrat se situacija ni več zdela brezizhodna, ampak z višjega pogleda povsem življenjska, realna in  – predvsem – rešljiva. Včasih v nekaterih situacijah pademo v ‘luknjo’ in kljub temu, da razumsko to vemo, ne zmoremo ven. Barbarin vpogled, ki bi ga lahko imenovala pogled iz ptičje perspektive, mi je situacijo razsvetlil, odprl popolnoma nov pogled nanjo in nakazal rešitev.

Ko si verižico ga nadenem, me spomni, da stvar sploh ni tako zapletena kot se zdi, počutim se močnejšo, saj se znam soočati s težavno situacijo. Kos nakita, ki je nastal v tem procesu, me podpira in mi daje notranjo moč. Poleg tega gre za čudovit, unikaten kos nakita, ki je dragocen tudi zato, ker prihaja izpod umetniških ustvarjalnih rok; verjamem namreč, da umetnike pri ustvarjanju vodi višja sila, kakor kdo to imenuje – najsi bo to vseprisotna ljubezen, bog, naše najvišje dobro, stvarnik, sila, ki nas povezuje ipd.

Vsekakor bi nakit priporočila komurkoli, saj se vsi  – smo pač le ljudje – kdaj pa kdaj soočimo s težavami. Morda smo na ne nekem področju življenja močni, brez težav in vse poteka po naših načrtih, a zagotovo kdaj oz. na drugih področjih zaškripa. Takrat nam je nakit, podprt z informacijami, ki so v naše najvišje dobro, v veliko oporo.

Barbarina storitev je edinstvena: gre za kombinacijo vpogleda v stanje naše duše na nekem področju, ki se materializira kot stiska v realni situaciji in jo občutimo kot težko, morda nerešljivo. Ter kasneje kanalizirane izdelave unikatnega umetniškega izdelka – kosa nakita, ki nas ne le krasi, ampak nam je tudi v oporo in pomoč, ko nam je težko in se duša zdravi. 

Martina*

*Oseba je resnična, ime je poljubno izbrano.

Shopping Cart