fbpx

Zgodba o prstanu

Šla sta na zmenek in prijetno kramljala ob večerji. Ona se je medtem igrala s prstanom. Bil je srebrn in odprte oblike.  Zlomil se je… na dva dela.

Vendar zakaj?

Mogoče zaradi slabe kvalitete materiala. Mogoče zaradi njene napetosti, ki jo sploh ni zaznavala. Mogoče zato, ker je bilo potrebno nekaj zaključiti, preden se lahko začne novo.

B Nardoni 7971 3

Sklenili sva, da prstana ne bom popravljala, ampak naredila iz njega nov kos, kajti dogodek ni bil samoumeven.

Srebrna ostanka prstana sem stalila. Z transformativno močjo ognja so se prosto oblikovale tri poljubno zaokrožene bunke srebra.  Hkrati se je izničila in transformirala tudi energija, ki je prežemala prstan. Vse tisto kar je bilo prej se je preoblikovalo in naredilo prostor za novo.

B Nardoni 8175
B Nardoni 8178 2

To je le ena izmed zgodb, ki jo pripoveduje moj pristop k oblikovanju nakita. In vem, da se še veliko podobnih zgodb skriva v predalih, mogoče celo vaših. Kos nakita, ki ga ne nosite več oziroma je poškodovan, lahko zaživi v novi obliki, ki vas bo opolnomočil v pravo smer.

Poglejte si še ostale primere nakita narejenega po meri naročnika.

Vesela bom tudi vsakega vašega komentarja, vprašanja ali pomisleka, ki se vam je utrnil med branjem, zato ne oklevajte in mi pišite 🙂

Lahko pa se spodaj naročite na moje novičke in enkrat mesečno prejemate takšne in podobne inspirativne zgodbe o mojem delu.

Shopping Cart