fbpx

Poznam ju že dolgo …

Poznam ju že dolgo…

Odločila sta se, da želita svojo zvezo oplemenitit s prstanoma, ki bosta narejena resnično samo zanju. Ideja se je porodila v težavnem trenutku, ki jih doživljajo vsi pari vsaj nekajkrat v življenju. Dojela sta, kakšna je njuna vloga v odnosu in to ljubeče sprejela. Ona je njegova zdravilka, zato bo njen simbol spirala, on pa je njena zvezda vodnica, zato je njegov simbol zvezda.

Sporočilo sta mi posredovala v želji, da jima oblikujem prstana z opisanima simboloma.

Bilo mi je v veliko veselje in čast, da sem lahko del njune zgodbe, zato sem skušala v proces izdelave vnesti čim več ljubezni, razumevanja, brezpogojnega sprejemanja ter esenco posameznega simbola. Zdelo se mi je logično, da si bosta poleg izmenjave prstanov, izmenjala tudi simbola, kar pomeni, da ona dobi njegovo zvezdo, on pa njeno spiralo.

nanachris0203

Toda ne … Mogoče so me lastna prepričanja in um zapeljali v napačno smer. Nista se želela tako močno povezati. Zanju je bila odločitev, da si izdelata skupna prstana že dovolj, uporaba lastnih simbolov na njih, pa je pomenilo ohranjanje avtonomnosti vsakega posebej.

Na srečo sem jima pokazala vmesno fazo izdelave, zato sem simbola lahko še pravočasno popravila.

Vsekakor jima je moje domnevanje prineslo še eno preizkušnjo, ki pa sta jo preko pogovora dobro zgladila in razjasnila.

BarNardoni 4200
BarNardoni 4199
BarNardoni 4198 e1579697910203

Tako sedaj prstan ‘zanj’ krasi zvezda vodnica, prstan ‘zanjo’ pa zdravilna energija spirale.

Ali je bilo moje dejanje o zamenjavi simbolov intuitivna zaznava njune resnične notranje želje ali le moje prepričanje, ki odseva kolektivno družbo z zastarelimi vzorci?

Ne vem. Zato nadaljevanje zgodbe prepuščam njima, ki jo uspešno nadaljujeta in jo razvijata v pravo zgodbo o ljubezni.

Verjetno sem vas s tem pisanjem vsaj malo požgečkala po spominu, ki obuja dogodivščine glede vaših nakupov prstanov za zaroko, poroko ali kar tako. Z veseljem prisluhnem kaki taki zgodbi, zato mi jo le pogumno napišite. Nikoli ne veste, mogoče vam pisanje marsikaj razjasni.

Vsekakor prihaja tudi čas, ko se začenjajo ‘ženit’ ptički in to je hkrati priložnost za vse, ki bi radi zvezo utrdili in jo simbolično povezali z prstani. Vesela bom vsakega vašega vprašanja, ki se lahko porodi v skico in kasneje v par prstanov po vaših željah.

Lahko pa se spodaj naročite na moje novičke in enkrat mesečno prejemate takšne in podobne inspirativne zgodbe o mojem delu.

Shopping Cart