fbpx

Verižica s personaliziranim citatom

Nekaj za bojevnike in bojevnice…

Verižica s personaliziranim citatom

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ali Molon Labe,
starogrški citat, ki pomeni PRIDI IN VZEMI.

⚔️

Ponavadi izgovorjen v primeru obrambe.
Grški pisatelj Plutarh je zapisal, da je perzijski kralj Xerxes zahteval, da se špartanska vojska preda, vendar ga je kralj Leonidas odločno zavrnil z zgoraj napisanim stavkom. Izjava je lep primer lakonične fraze, kratka in situaciji ustrezna.

🛡

Izdelki po naročilu in željah stranke so mi posebej v izziv in čast. Ta obesek je naročila stranka iz ZDA. Z navdušenjem sem raziskala zgodovino in ozadje citata. Ponavadi naredim več osnutkov v različnih pisavah, med katerim lahko stranka izbira. Lastnoročna pisava ni problem.

Izdelke oblikujem v globokem spoštovanju do naročnika, zgodovine in pomena. Obesek na fotografijah naslavlja bojevnika v nas samih.

💛

Arhetip bojevnika nas navdihije, da se borimo za svoje cilje, stopimo iz cone udobja in celo tvegamo življenje ali se predamo. Resnični bojevnik se bojuje na polju etike in duhovnosti, uniči pa samo tisto kar je negativno in škodljivo za svet.

Torej, če vam je določen citat blizu in menite, da bi vas lahko energijsko podprel, hkrati pa ne veste, kako naj bi zgledal, se obrnite name.

💌

Skozi pogovor in skice, bomo skupaj našli željeno rešitev.

Obljubim!


Si želiš videti še več nakita narejenega po naročilu?

Pridruži sem mi in prejemaj moje Novičke!


Shopping Cart