fbpx

Neskončno srce

Vem, vem, kmalu bo Valentinovo in vsepovsod je že polno srčkov, zato jih verjetno sploh ne opazite več. Toda kar bom delila z vami v tej objavi, se vas bo mogoče dotaknilo drugače in tam tudi ostalo.

suminaNardoni 2109

Moram priznati, da sem na srčke začela misliti že pred božičem … S partnerjem sva imela močan prepir, ki je bil posledica pomankanja časa, obilice dela, obveznosti v službi in v šoli ter prednovoletne mrzlice. Ko sva gladila prepir, se mi je utrnila misel o simbolični povezavi najinega razmerja, najine ljubezni in končno najinih src.  Zavedava se, da si en drugega ne moreva lastiti, da si želiva živeti skupaj in se sprejemati z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi. V takih situacijah vizualiziram, kako rišem osmico ali simbol neskončnosti med nama dvema stoječima si nasproti. Ta energijska povezava omogoča vsakemu avtonomnost in hkrati povezanost. Tako sem simbol neskončnosti začela povezovati s simbolom srca. Srce ponazarja srčno energijo, srčno čakro, ki človeško telo napolni z brezpogojno ljubeznijo. Z združitvijo obeh simbolov je nastalo neskončno srce, simbol, ki govori o odnosu dveh ljudi, ki se brezpogojno sprejmata in ljubita. Ta formula pa ni aktualna samo za partnersko razmerje, aktualna je za kakršnokoli razmerje in velja jo prakticirati.

Do sedaj sem obliko neskončnega srca materializirala v srebrnem prstanu, uhanih in obesku.  Vsi ti srčni kosi nakita vsekakor niso aktualni samo za valentinovo, aktualni so vsak dan, kajti menim, da je srčno energijo pametno krepiti na dnevni bazi.

suminaNardoni 2080

Neskončno srčene uhane iz srebra si lahko ogledate in kupite v spletni trgovini Etsy shop.

suminaNardoni 2321 2
suminaNardoni 23470

Neskončno srčen obesek iz srebra si lahko ogledate in kupite v spletni trgovini Etsy shop.

suminaNardoni 2372
suminaNardoni 2365 2

Neskončno srčen prstan iz srebra si lahko ogledate in kupite v spletni trgovini Etsy Shop

Shopping Cart