fbpx
glava-vecer-kanaliziranja

Misel se je utrnila pred časom, vendar ji nisem dala neke teže, se z njo samo igrala in opazovala lasten odziv nanjo. Sedaj je prišla močneje. Tako močno, da sem samodejno vzela računalnik in začela pisati plan. Prišel je čas. Čas, da vas povabim na

Dušni Kažipot

Zgodil se bo 13. 11. 2023, ob 18 uri, v prostorih Zlate Špajze, na Vrhniki.

Gre za poseben in čaroben dogodek, kjer boste preko svojih svetlobnih bitij prejeli in občutili sporočila, ki so v tem trenutku za vas v najvišje in najbolj ljubeče dobro.

Za tiste, ki me poznate ali me spremljate, veste, da preko kanaliziranja ustvarjam energijsko močan ter transformativen intuitivni nakit.

Prakticiram sebi lastno tehniko kanaliziranja t.i. readingov, ki se je razvijala skozi osebno rast, spontane iniciacije in duhovna učenja – poglej mojo pot.

V preteklih 10 letih, sem s predajanjem duhovnih sporočil, marsikoga usmerila na njemu resnično in lastno pot ter mu razjasnila in olajšala življenje – mnenja strank.

Vabim vas, da se mi pridružite v manjšem krogu ljudi (največ 8 oseb), da odprete srce in sprejmete sporočila, ki vas čakajo v vašem energijskem polju in želijo biti predana v brezpogojni ljubezni.  

Seveda, boste na dogodku lahko tudi kaj vprašali 🙂

Svetlobna bitja  (duhovni vodniki, angeli, mojstri) vam predajajo naslednje sporočilo, skozi katerega lahko začutite, če vas dogodek pokliče.

Visoko nad oblaki se dogajajo močne močne spremembe in močna bojevanja za svetlobo.
To se dogaja tudi na Zemlji.
Svetloba. Tema.
Dogaja se že tisočletja in celo dlje, milijarde let.
Tako je prišlo do viška tudi v tem času.
Svetloba in tema se močno bojujeta, vendar v tebi je, kaj boš izbral.
Na tebi je, v katero smer se boš usmeril.
V svetlobo ali v temo?
Zato je ta prednovoletni čas vsekakor pomemben za raziskovanje naše teme.
Pomemben je zato, da ozavestiš, kje se zatikaš v temni energiji in kje je potrebno posvetiti z lasersko lučko, ki bo osvetlila tisto, kar te ovira za življenje naprej.
Resnično, poglej z drobnogledom, poglej s svetlobo, poglej z ljubeznijo v srcu in uravnovesi oba pola.

Ker je to srečanje prvo, vam ga z veseljem podarim.

Potreben je le majhen prispevek za najem prostora (5-10 EUR).
Ob prijavi, ki je obvezna, prejmete navodila glede lokacije.

Prijavi se na dogodek!

Ponedeljek, 13. 11. 2023, ob 18 uri, v prostorih Zlate Špajze na Vrhniki.

Pozor! Če se vpisuješ z gmail kontaktom, nujno preveri poštni predal Promocije ali Posodobitve, ker pošta rada zaide tja ;-)))

V kolikor se dogodka ne moreš udeležiti, ker živiš na drugem koncu Slovenije ali pa takrat ne utegneš, mi to napiši v polje za sporočilo na obrazcu. Če bo zanimanje, bom izvedla še en večer kanaliziranja preko Zoom aplikacije.

Veselim se srečanja z vami! 

 Barbara Nardoni