fbpx
glava-vecer-kanaliziranja

Dušni Kažipot

ali večer kanaliziranih sporočil za vsakega udeleženca.

Dogodek se odvija preko spletne aplikacije, iz vašega naslonjača,

prvi teden v mesecu.

O točnem terminu boste obveščeni preko e-maila, zato pa je potreben vpis v spodnji obrazec.

Gre za poseben in čaroben dogodek, kjer boste preko svojih svetlobnih bitij prejeli in občutili sporočila, ki so v tem trenutku za vas v najvišje in najbolj ljubeče dobro.

Za tiste, ki me poznate ali me spremljate, veste, da preko kanaliziranja ustvarjam energijsko močan ter transformativen intuitivni nakit.

Prakticiram sebi lastno tehniko kanaliziranja t.i. readingov, ki se je razvijala skozi osebno rast, spontane iniciacije in duhovna učenja – poglej mojo pot.

V preteklih 10 letih, sem s predajanjem duhovnih sporočil, marsikoga usmerila na njemu resnično in lastno pot ter mu razjasnila in olajšala življenje – mnenja strank.

Vabim vas, da se mi pridružite v manjšem krogu ljudi (največ 8 oseb), da odprete srce in sprejmete sporočila, ki vas čakajo v vašem energijskem polju in želijo biti predana v brezpogojni ljubezni.  

Seveda, boste na dogodku lahko tudi kaj vprašali 🙂

Dogodek je brezplačen!

Prijavi se na dogodek!

Prijava na dogodek je obvezna. V okno za sporočilo napišite, na kateri dogodek se prijavljate. Moj odgovor prejmete kmalu, skupaj z informacijami o lokaciji in načinu plačila.

Pozor! Če se vpisujete z gmail kontaktom, nujno preverite poštni predal Promocije,  Posodobitve ali  Vsiljeno pošto, ker pošta rada zaide tja ;-)))

Veselim se srečanja z vami! 

 Barbara Nardoni