fbpx

Kanaliziranje

Kaj je kanaliziranje?

Kanaliziranje je zmožnost vpogleda oziroma prejemanja informacij zase in za drugega človeka, iz univerzalne zavesti, preko lastnega svetlobnega kanala. Hkrati je zmožnost preobražanja energijskih blokad, prepričanj in bolečin. Ker si vsak človek te ‘nevidne’ darove razlaga po svoje, lahko povem tudi drugače, da imam dobro razvito intuicijo, sem jasnovedna, jasnovidna, jasnoslišna, jasnočutna, močno senzibilna in znam kanalizirati po lastni metodi.

Kanaliziran vpogled

Vpogled ali angleško ‘reading’ je razlaga trenutnega celostnega – fizičnega, umskega, čustvenega in duhovnega – stanja posameznika. Nekateri mu pravijo energijska diagnostika, dušni zapis, akaški zapisi, drugi kanalizirano sporočilo.

Vpoglede delam v živo ali na daljavo. Sam potek vpogleda se začne, ko vzpostavim povezavo preko lastnega svetlobnega kanala z univerzalno zavestjo. Takrat zaprosim za sporočila iz vašega energijskega ali svetlobnega polja, za katere je z vaše strani dano dovoljenje in namen. Sporočila se začnejo prosto prelivati skozi moj govor ali preko moje roke ter pisala na papir.

Včasih so boleča, včasih vesela, včasih olajšujoča, skratka energijsko močna, zato je dobro, da ste resnično odločeni, da si vpogleda res želite, ne glede na sporočilo. Napotki, ki jih dobim poleg stanja, lahko zavržete in delujete po svoje ali pa se jim prepustite. Ni se potrebno držati povedanega ali zapisanega v readingu, kajti sami ste kreatorji svojega življenja. Vsak reading je narejen v najvišje in najboljše dobro vas in mene, ki ga delam. Energija, ki seva iz readinga, je energija brezpogojne ljubezni do soljudi, svetlobe ter miru in hkrati že odpira zadeve, na katerih je potrebno osebnostno rasti in jih reševati.

Če želite, da delo nadaljujemo, vam pri tem pomagam preko terapij, ki temeljijo na transformacijskih svetlobnih praksah (t.i. zdravljenja z bioenergijo ali življenjsko silo). Znanje na tem področju sem pridobivala preko različnih mentorjev v Sloveniji in tujini, kakor tudi preko lastnega dela in spontanih iniciacij. Poglej certifikate.

V primeru oblikovanja nakita, lahko preko vpogleda v strankino energijsko polje preberem, kateri kos nakita lahko pripomore, podpre in opolnomoči pri reševanju trenutne življenjske situacije. Lahko je to simbol, motivacijski stavek, barva, kristal ali določena oblika. Nastali kos informiram ali prepojim z esenco namena in energije podane v vpogledu.

Dušni Kažipot

ali večer kanaliziranih sporočil za vsakega udeleženca, je dogodek, ki ga prirejam enkrat na mesec.

V živo se zberemo v manjši skupini in skupaj ustvarimo posebeno ter čarobeno vzdušje polno jsnosti in resnice.  

Po kratki uvodni meditaciji vsakemu udeležencu predam sporočila, ki ga čakajo v njegovem energijskem polju, da usmerijo njegovo življenje naprej. Lahko tudi sam postavi vprašanje, na katerega želi, da mu je predana jasnost.

Za vse tiste, ki ne uspete ali ste iz drugih koncev Slovenije, prirejam Dušni kažipot tudi preko Zoom aplikacije.

Kaj o kanaliziranih vpogledih menijo stranke?

mnenje-kanaliziranje-01

Mnenje – Brina

Za udeležbo na večeru kanaliziranih sporočil sem se odločila, ker sem se želela ponovno podružiti v visoko vibrajočih energijah. Prav tako sem želela spoznati vas, Barbara. zanimal me je vaš način kanaliziranja. predvsem pa sem želela ponovno slišati, kar mi

Preberi več...
mnenje-kanaliziranje-01

Mnenje – Karmen

Kanaliziran intuitivni vpogled mi veliko pomeni. V življenju sem resnično dala skozi že res ogromno. Zanj sem se odločila, ker sem nekako začutila, da potrebujem še neko smernico, ki mi bo dala zagon za naprej. Vpogled sem kar nekajkrat preposlušala

Preberi več...
mnenje-kanaliziranje-04

Mnenje -Tamara

Za intuitivni vpogled sem se odločila, ker vedno več in bolj sodelujem s svojim duhovnim vodstvom in dimenzijami, ki so nad tem, kar lahko le fizično vidimo in občutimo v svetu. Ko sem videla, da se Barbara s tem ukvarja

Preberi več...

V kolikor želiš na določenem področju živeti več jasnosti in resnice,

izberi med naslednji načini  individualnih svetovanj, ki jih nudim.

Če te zanima karkoli drugega o kanaliziranju in terapijah, bom vesela, če mi napišeš sporočilo.

Shopping Cart